2777
2789
عنوان

سقط بچه

352 بازدید | 22 پست

ده روز میگذره سقط کردم شوهرم خیلی هوامو داشت دوسه روز بعد سقط دیگه رفتارم عادی شده بود ولی دیشب یهو عین دیوونه هاشروع کردم گریه ومیگفتم بچمو میخام تقصیرمن بود سقط شد🙁🙁شوهرم خیلی ناراحت شد بعدم گفت فک کردم واست تموم شده نمیدونسم ناراحتیتو داری قایم میکنی🙁🙁الان اعصابم خورده دیشب ناراحتش کردم

درکت میکنم عزیزم منم مث تو بودم ولی خدا بعد ۶ ماه دوباره ی نی نی دیگه بهم داد

مهربانی را از کودکی آموختم ، که خورشید را سیاه کشید تا نور آفتاب چهره پدر کارگرش را نسوزاند 🤍🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بارداری اولم بود جنین رشد تداشت

پس چرا میگی تقصیر شما بود؟!ربطی به شما نداشته

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
پس چرا میگی تقصیر شما بود؟!ربطی به شما نداشته

اره ولی من بااجازه دکترم بعضی اوقات قهوه میخورم یا خیلی تحرک داشتم گاهی میگم شاید اگه یکم بیشتر رعایت میکردم اینجوری نمیشد

نه بارداری اولم بود جنین رشد تداشت

منم سقط کردم جنین قلب داشت تو ده هفته سقط شد یه روز قبل تر لکه بینی داشتم فرداش دیگه خون ریزی ولی سونو نبود که بفهمم چرا سقط شد روز قبلشم دکتر نرفته بودم توکل بر خدا صلاح همه دست خداست منم هنوز بعد از هشت ماه ناراحتم و یادش میوفتم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
اره ولی من بااجازه دکترم بعضی اوقات قهوه میخورم یا خیلی تحرک داشتم گاهی میگم شاید اگه یکم بیشتر رعای ...

ببین عزیزم ربطی نداشته.خودتو ناراحت نکن .من خودم متاسفانه چهاربار این تجربه تلخو داشتم.توخودت نریز ولی سعی کن خودتو زود جمع و جور کنی بعدش برو دکتر بررسی کن مشکل چی بوده و مطمن که شدی اقدام کن.چون دگترا دلشون نسوخته.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
منم سقط کردم جنین قلب داشت تو ده هفته سقط شد یه روز قبل تر لکه بینی داشتم فرداش دیگه خون ریزی ولی سو ...

من اصن قلبش تشکیل نشد نمیدونم چرا بعدش که دکتر گفت باید کورتاژ کنی زعفرون خوردم توخونه سقط شد

من اصن قلبش تشکیل نشد نمیدونم چرا بعدش که دکتر گفت باید کورتاژ کنی زعفرون خوردم توخونه سقط شد

برو سونو داخلی کن مطمن بشی بقایای جنین نمونده باشه که ضرر داره

ببین عزیزم ربطی نداشته.خودتو ناراحت نکن .من خودم متاسفانه چهاربار این تجربه تلخو داشتم.توخودت نریز و ...

باشه گلم مرسی من ظاهرم مث قبله رفتارام شوخیام تحرکام ولی یهو میزنم زیرگریه خیلی دارم سعی میکنم باهاش کناربیام 

چشم حتما

نه من کورتاژ کردم چند ساله ازدواج کردی من بعد از چهار سال باردار شده بودم که اونم نموند

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
باشه گلم مرسی من ظاهرم مث قبله رفتارام شوخیام تحرکام ولی یهو میزنم زیرگریه خیلی دارم سعی میکنم باهاش ...

اشکال نداره کم کم خوب میشی ،زندگی ادامه دار ه و شماهم فرصتت زیاده اینشالا چندماه دیگه خبر بارداریتو تاپیک میکنی