2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 22 پست
نه من کورتاژ کردم چند ساله ازدواج کردی من بعد از چهار سال باردار شده بودم که اونم نموند

من تقریبا یه ساله ولی خب خودمو شوهرم خیلی بچه میخاسیم ازاولم تحت نظرپزشک باردار شدیم میگف هیچ مشکلی نداریم ولی خب بچه رشد نکزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا یه ساله ولی خب خودمو شوهرم خیلی بچه میخاسیم ازاولم تحت نظرپزشک باردار شدیم میگف هیچ مشکلی ...

منو همسرمم هیچ مشکلی نداریم من امسال ۲۰ سالم میشه ولی بچه خیلی دوست دارم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

عزیز چرا خود خوری میکنی تقصیر شما نیس که فکرم نکنم ربطی به تحرک و قهوه داشته باشه ، خودتو ناراحت نکن ،

یکی از این متخصص های طب سنتی میگفتن اصلا نباد جنینی که قلبش تشکیل نشده رو سقط کرد چون اگه هم بعدش رشد نکنه خودش خود به خود میوفته، اینم گفته اون بچه ها باهوش تر میشن ، به نظرم نباید یه همچین چیز مهمی رو با یه دکتر تصمیم سقطشو گرفت، خیلی باید تحقیق کرد

عزیز چرا خود خوری میکنی تقصیر شما نیس که فکرم نکنم ربطی به تحرک و قهوه داشته باشه ، خودتو ناراحت نکن ...

من باید ۹هفته میشدولی هنوز تو ۶هفته مونده بود خونریزیم داشتم که رفتم دکتر یعنی انگار خودش شروع به سقط شدن کردع بود😔