2821
2789
عنوان

باردارم 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 59 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انقد بی بی منفی دیدم دیگه نمیزنم روز دوم تاخیر آزمایش دادم بتا ۳۴۲

خوب میکنی.. منم امروز بی بی چک منفی دیدم، خیلی گریه کردم

فردا موعدمه، واسم دعا کن ❤️

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشد.. جوانه شد🌱
نمیدونم چرا استرس دارم دخترم نزدیک ۳سالشه میترسم از پسش برنیام 

من پسرم دوسال و سه ماهش بود خودمم اواخر بیست سال ک‌دخترم بدنیا اومد

فقط محبت بچه کوچیک ت دل دخترت بنداز ک بعد ن خودت اذیت شی ن بچه ها

نترس بر میای🙂

ای خدا یعنی میشه منم ی روزی بی بی چکم مثبت شه پاشم شام عالی درست کنم لباس خوب بپوشم کیک بخرم خانوادم ...

خب عزیزم خدا ماهاهم بزرگه گلم . چرا نمیشی خوبم مامان میشی مگه تنبلی چیه منم دارم میدونم و باور دارم به خدای مهربون که من دوباره مامان یه کوچولوی دیگه میشم شماهم ناامید نباش عزیزم 

مرسی مهربون ان شاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

منم دوست دارم و ازخداوند و شمامامان مهربون میخوام برام دعاکنین که دخترم یه خواهری یا داداشی داشته باشه  . شماتودلت یه فرشته هستش گلم حتما دعات گیراتره . ممنونم

خب عزیزم خدا ماهاهم بزرگه گلم . چرا نمیشی خوبم مامان میشی مگه تنبلی چیه منم دارم میدونم و باور دارم ...

گلم ممنون بابت حرفای خوبت آخه من خیلی عجله دارم نی نی هم دوست دارم شوهرمم پسرداییش همسنشه تازه عروسی کردن دختره نرفته باردار شده اینم اینارو میبینه دلش میخاد منم دلم میخاد..ولی هرقرصی هر آمپولی زدم نمیشه امروز دکتر معاینم کرد گفت ب منشی اینبار ب این کلوموفین میدم ببینم دوقولو جواب میده متوجه حرفش نشدم

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه