2789
عنوان

باردارم 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 59 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم فقط با دارو پریود میشم فقط از الان پیگیر باش و پیاده روی معجزه میکنه اگه قصدت بارداریه فعلا دنب ...

ب قصد بارداری میرم دکترم گفت تنبلی دارم حتی معاینه واژن انجام داد گفت فردا مثانه پر بیا ازمایش بتا دادم ب منشی گفت اینبار ب این کلوموفین میدم ببینم ۲قولو جواب میده متوجه حرفش نشدم بابت ۲قولو

همیشه بخند،خنده دشمناتو دستپاچه میکنه 
چرا بغض گله من؟  شما الان باید شاد باشی ببین اینجوری 😅😅😅😅😋😋😍😍😍

نمیدونم آخه مادر شوهرم سر زایمان و بعدش خیلی اذیتم میکنه استرس گرفتم

توکل به خدا این روزا هم مبگذره و با نی نی عشق میکنم مثل دخترم🥰🥰🥰

گلم ممنون بابت حرفای خوبت آخه من خیلی عجله دارم نی نی هم دوست دارم شوهرمم پسرداییش همسنشه تازه عروسی ...

دوست عزیز اصلاح سبک زندگی برای تنبلی تخمدان خیلی خیلی جواب میده، شما انجام بدی انشاالله خواست خدا باشه زود جواب میگیری

ب قصد بارداری میرم دکترم گفت تنبلی دارم حتی معاینه واژن انجام داد گفت فردا مثانه پر بیا ازمایش بتا د ...

تجربه من اینه که اگه فولیکول خوب داشتی چند ماه بیشتر دارو نخور آی یو آی کن

من ۳سال دارو خوردم و آخرش با آی یو آی باردار شدم 

دوست عزیز اصلاح سبک زندگی برای تنبلی تخمدان خیلی خیلی جواب میده، شما انجام بدی انشاالله خواست خدا با ...

متاسفانه نمیتونم نمیشه دکتر گفته ۲۰کیلو باییید کم کنی

تجربه من اینه که اگه فولیکول خوب داشتی چند ماه بیشتر دارو نخور آی یو آی کن من ۳سال دارو خوردم و آخر ...

اگر این ماه بخورم میشه ۳ماه ک خوردم

آخه دکترم ی جوره عصر بهش میگم خانم دکتر شما صلاح میدونید برم دکتر رژیم میگه خودم بهت میگم صبرکن مرحله ب مرحله آخه مرحله هم هزینش بالا هرجا بری

گلم ممنون بابت حرفای خوبت آخه من خیلی عجله دارم نی نی هم دوست دارم شوهرمم پسرداییش همسنشه تازه عروسی ...

آخی عزیزدلم اصلا نگران نباش و استرس به خودت راه نده ببین گلم زمانیکه باهمسرم آشناشدم سنتی درهمون حین من حالم به هم خورد و اورژانسی بیمارستان بستری شدم بماند که چندین بار تکرار شد بماند که چقدر برای یه دختر که تازه تو مرحله ی آشنایی و میخواد به نامزدی برسه سخته چقدر گریه کردم بماند زمانیکه دختر بودم باید عمل سزارین میشدم یه فیبروم داشتم قد نارنگی بخدا . تازه دکترا میگفتن اصلا بچه دارنمیشه . کیستم که همیشه ی خدا داشتم . ولی دکترم بهم امیدمیداد و دخترم بعد از ۹ماه عروسی باردارشدم . و حالا که ۳۶ سال دارم دیروز رفتم سونو اینقدر چیزای وحشتناکی تو سونو م نوشته که کلا دپرسم و لی خب توکل به خودش اول خودش آخرش خودش . گلی اینارو گفتم که کار خدا نشد نداره به موقعش بهت میده 

متاسفانه نمیتونم نمیشه دکتر گفته ۲۰کیلو باییید کم کنی

خب قطعا با داروی هورمونی وزن کم نمیشه ولی با اصلاح سبک هم هورمون هات تنظیم میشه هم وزنت کم میشه. شما اگر دوست داشتی پیج bardari_flora رو یه نگاه بنداز 🥰

آخی عزیزدلم اصلا نگران نباش و استرس به خودت راه نده ببین گلم زمانیکه باهمسرم آشناشدم سنتی درهمون حین ...

انشالا عزیزم خدا هرچی صلاح میدونه پیش بیاد ولی اونقدر دلم پر میکشه براش بیاد استوری بزارم دارم مامان میشم یا براش اسباب بازی بخرم هوووف

خب قطعا با داروی هورمونی وزن کم نمیشه ولی با اصلاح سبک هم هورمون هات تنظیم میشه هم وزنت کم میشه. شما ...

باش عزیزم ممنون ی نگاه میندازم

حتما عزیزم اگه لایق باشم ان شالله امسال بارداری به دلم افتاد

ایشاالله عزیزم . خودمم دلم روشنه نمیدونم چطور بگم نگرانی ندارم. توکل به خودش . مراقب خودت و تو دلیت باش خانوم گل

انشالا عزیزم خدا هرچی صلاح میدونه پیش بیاد ولی اونقدر دلم پر میکشه براش بیاد استوری بزارم دارم مامان ...

مامانم میشی گلم  توکل به خودش یه مامان مهربون . نگران نباش گلم. تحت نظر دکتر باش همیشه و و قفه ننداز تو پروسه