2777
2789

سلام خانم های عزیز،شبتون بخیر

احتمالا خیلی ها تجربه سفر اربعین داشته باشن اما این سفر با بچه ی کوچیک متفاوته هم لذت داره هم سختی،من تجربه اش رو ندارم و از مادرهایی که با بچه ی حدوا یک ساله با همه ی نیازهای واجبش ،اربعین کربلا رفتن میخوام تجربیاتشون رو بگن،یا اگه از کسی در این‌مورد چیزی شنیدید و دیدید درموردش بگید خیلی ممنون میشم .💚

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

عزیزم فقط امسال هوا به شدت گرمه میگن. مراقب کوچولوت باش. من از بچه هام ترسیدم که برم. حرکت کردن رو بذارید ۶و۷ بعدازظهر به بعد و بعد نماز صبح هرجایی که کولر بود همونجا بمونید. التماس دعا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخوادبرم بخاطربچه مرددم😭اگه دوست داشتی تاپیک آخرمن هم ببین

منم قطعی نیست مرددم بخاطر دخترم،میدونم که اذیت میشه ولی با خودم میگم حالا یه گرما رو نمیتونی تحمل کنید؟خیلی دوراهی بدیه🥺

عزیزم فقط امسال هوا به شدت گرمه میگن. مراقب کوچولوت باش. من از بچه هام ترسیدم که برم. حرکت کردن رو ب ...

آره خیلی گرمه من خودم اصالتا جنوبی ام این ماهها دمای وحشتناکی داره،محتاجیم به دعا، برامون دعا کن بریم عزیزم 

چ بچه هایی دارید،ک چنین فکرایی اصلااا ب ذهنتون خطور میکنه

اتفاقا خیلی بچه ی سخت و حساسیه بخاطر همینم میخوام بقیه از تجربه هاشون بگن ببینم من میتونم یا نه؟

منم قطعی نیست مرددم بخاطر دخترم،میدونم که اذیت میشه ولی با خودم میگم حالا یه گرما رو نمیتونی تحمل کن ...

اخه ببین یه گرما ساده نیستا. غذای بچه ات هست که هرچیزی نمیشه بهش بدی. خدایی نکرده اگر مریض بشن اسهال بگیره چیزیش بشه ادم اونجا دستش به جایی بند نیست. فقط یه بسته پوشک لازمه براش ببری بجز شرایط دیگه اش. من خودم حس میکنم سخته و اذیت میشم برا همینم با تمام علاقه ای که داشتم برم ولی بیخیالش شدم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شوهرت همراهی میکنه یا نه. نری اونجا هرچی شد با حرفاش خستگی رو بذاره به تنت

اخه ببین یه گرما ساده نیستا. غذای بچه ات هست که هرچیزی نمیشه بهش بدی. خدایی نکرده اگر مریض بشن اسهال ...

آره دقیقا گرمازدگی و غذای خودش و شیردادن و ... آخه هوا خنک باشه آدم جون داره برا انجام همه اینا،وقتی گرمه نای هیچی نمی مونه 

شوهرت همراهی میکنه یا نه. نری اونجا هرچی شد با حرفاش خستگی رو بذاره به تنت

آره خیلی کمکم میکنه،الانم گفته اگه تو موافقی بریم چون برا تو و بچه سخته،ولی واقعا فکر کنم نمیشه دلم نمیاد بچه ام اذیت شه

آره دقیقا گرمازدگی و غذای خودش و شیردادن و ... آخه هوا خنک باشه آدم جون داره برا انجام همه اینا،وقتی ...

اره گرما کلافه کننده است. من قصد داشتم برم امسال بعد اول مرداد رفتیم مشهد دیدم وای اصلا توان ندارم ممکنه اونجا اصلا رفتارم بد بشه بچه هام اذیت بشن خودم تحمل نکنم این شد که پا گذاشتم رو دلم و مثل سالهای قبل خون دل مبخورم تا موقعیتش برام فراهم بشه. اما خب شما ممکنه صبورتر باشی و با تحمل تر.

اره گرما کلافه کننده است. من قصد داشتم برم امسال بعد اول مرداد رفتیم مشهد دیدم وای اصلا توان ندارم م ...

عزیزم ان شاءالله قسمت هممون بشه،اینکه مادر بخاطر بچه اش پا رو دلش بزاره اگه ثوابش بیشتر نباشه کمتر نیست❤ممنون از راهنمایی های خوبت😘