میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒 وزن فعلی:۶۳😍 هدف اول:۵۹😍 هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین
قبلا که حمید هیراد بود ولی الان آهنگای همایون شجریان و با پرواز همایو خیلی دوس دارم البته همه ای آهنگاشون رو نع
#تیکه_کتاب مردم فکر میکنند که فرق بین خوشبینها و بدبینها در شخصیت است؛ امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمیگردد. هرچه قدرت حافظهتان بیشتر باشد، شانس خوشبینیتان کمتر میشود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین میکنند، آرزو نمیکنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمیکنند که به آنها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبهای بیفتد یا یکدفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط میگویند: خدا کند هیچوقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…!رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتیام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچهم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍