2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اصلا کدوم اهنگ همایون رو من حفظ نیستم😂😂

چه خوب .واقعا آهنگاش قشنگه خیلیم با شخصیته فک می کر م سلیقه ای اهنگم برا احد قاجاره 😄😄 اخه همسنامو تا حالا ندیدم شجریان گوش کنن

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
اره😂 کدوم اهنگ های همایون رو خیلی دوست داری؟😍

همه آهنگاش

آهای خبردار

گفته بودی که چرا محو تماشای منی

بیدارشو

یک نفس آرزوی تو

ابر میبارد و....

اما بنظر من شاهکار تکرار نشدنی (خوب شد دردم دوا شد) بود و هست

چه عالی ...همیشه صداش تو خونه ما بلنده تا ب گوش بچه هام اشنا باشه حتی سخت ترین ترانه هاش 🌷💖

وای ای جان خیلی خوبه بذار آشنا بشن و خوششون بیاد یاد بگیرن یه آهنگ کردی هم داده😍 بیشتر آشناشون کن حیفه واقعا سنتی کسی گوش نده

چه خوب .واقعا آهنگاش قشنگه خیلیم با شخصیته فک می کر م سلیقه ای اهنگم برا احد قاجاره 😄😄 اخه همسنامو ...

نه بابا سلیقه ها باهم متفاوته خیلی دوست دارم دیوونه اهنگاشم ده روز نشسته بودم برای کنسرتش گریه میکردم

وای ای جان خیلی خوبه بذار آشنا بشن و خوششون بیاد یاد بگیرن یه آهنگ کردی هم داده😍 بیشتر آشناشون کن ح ...

اره چون پدر خودمم این کار و میکرد ما عاشق استاد و پسر شدیم .....💖💖💖💖جاودان باشه روح استاد شاد ...سایه همایون جان رو سر موسیقی سنتی ایران پابرجا باشه 

فرزند _خلف 

❤❤خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه❤❤
نه بابا سلیقه ها باهم متفاوته خیلی دوست دارم دیوونه اهنگاشم ده روز نشسته بودم برای کنسرتش گریه میکرد ...

آره اخه یادم سه سال پیش معلم انشا دبیرستانمون گفت چاوشی همه ای ما گوش می دیم ولی کسیو دیدین تاحالا شجریان گوش کنه منم گفتم من گوش میکنم همه خندیدن من هی اونموقع گوشی نداشتم اهنگاشم تا حالا گوش نکرده بودم چون اطرافیان گوش نمی دادن حتی قیافشم نمی شناختم فقط خواستم لجشو در بیارم .ولی الان واقعا دوس دارم آهنگاشو .

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده