2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گفتنش راحته ولی وقتی انقد اذیت میشم مغزم کار نمیکنه با اینکه دختری بودم هزار تا خاستگار داشتم شاغلم ...

متوجهم سخته. ولی ب هر حال توهم نیاز ب ارامش تو زندگیت داری

اره دیگ ازدواج اولم مشکلم شکاک بودن و بد دلی زیادش بود ولی بهم خیانت نمیکرد ازدواج دومم شوهرم خیلییی ...

ادم اگه بخاد شانش بیاره از همون اولی میاره ازدواج نکن دیگه بیکاری همشون یه پخن

دور از جون چرا

باهاش خوش نیستم

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
چرا

چون خیلی اذیت میکنه من و .اصلا من و ادم حساب نمیکنه محل نمیزاره پولی که میده تا هزار تومن آخرو باید بهش بگم چه کار کردم زود ناراحت میشه وپشت خانوادشه .رمز گوشیش وعوض کرده .دیر میاد یا جایی میره نباید بپرسم و خیلی چیزهای دیگه که پیرم کرده

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 
چرا

چون بطور همزمان با شوهرم خواستگار های خوب داشتم 

اگه زن یکی از اونا میشدن بخدا بهتر از شوهر خودم بود 

شوهر من مادری خواهریه و  از اون مدلاس که زنشو اصلا بحساب نمیاره ....کلا خیلی خودمو زدم به نفهمی که تا حالا هم تحملش کردم واقعا انتخابم اشتباه بود مخصوصا که خودمم انتخاب کردم و اصرار داشتم چوبشم خوردم