2789
اخ که دلم خونه حداقل خدا به پسرم نظر کنه خوب بشه 

ایشالا عزیزم واقعا امیدوارم زودتر حل بشه هرچیزی که هست

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

قطعا

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم تو ازدواج مریض گیرم واقعا نمیدونم چه حوابی بدم

ادم مریض شخص مقابلش هم درگیر میکنه شوهر من اززبچگی سراسر کینه و بغض و بدددهنی بوده اصلا قابل پیش بینی نیس چه واکنشی نشون میده

غلط بکنم. شکر بخورم 

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
کاش دلیلش رو پیدا کنی و بی تفاوت نباشی واقعا سخته دوبار شکست

گفتنش راحته ولی وقتی انقد اذیت میشم مغزم کار نمیکنه با اینکه دختری بودم هزار تا خاستگار داشتم شاغلم هستم گوه ترینا رو انتخاب کردم متاسفانه

چون سرده از لحاظ جنسی  رانندگی اش بده اهل تفریح نیس گوه گوههههه

شوهر منم سرده تونستی کلاس مجازی آمنه روستائی شرکت کن مفیده 

ی نکته ام بگم زیاد ازش تعریف کن تو اتاق خواب مثلا خوبی بارزی ازش بگو تعریف کن مثلا عجب هیکلی عجب بازویی عجب چشمی مثالی گفتم 

اینجور تعریف کن اعتماد بنفس بالا بره 

ی تکنیک دیگه ماساژ بده بدنش رو از قبل رابطه

با روغن ک طبع گرم داشته باشه بهتره از شانه شروع کن تا پایین

غذاهای پر انرژی بده و سالم

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید