2777
2789
عنوان

خانوم های چادری میشه ی لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 59 پست
ابن چادرا چادر خبرنگاری هست.... دانشجویی استین داره من خودم هم ترجیحم ساده و خبذنگاریه

خبرنگاریم مگه داریم؟ والا من اولین بار دوخته آماده خریدم به اسم دانشجویی دیگه چند ساله همین مدل میخرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عربی اصیل نمی‌دونم چرا انقدر طرفدار داره به خصوص بدون کش، من بدون کش سر میکنم جلو آینه حس میکنم اصلا ...

ببین عربی اصیل فقط به اونها که هیکلی هستن یا قد بلند دارن میاد. مثل خود عربها. 

من عربی پرو کردم دوبرابر خودم بود. اصلا تو چادر گم شدم. خیلی ادمو چاقتر نشون میده

چه خوب، اره بابا من الان لبنانی صدفی دارم دستم که کنار بدنم هست انگار سرشونه ندارم اصلا آنقدر بدم می ...

خب چادر دانشجویی این مشکل رو نداره‌ خیلی شبیه چادر سنتیه فقط کمی جمع و جور تره و جای دست داره که باعث راحتیش میشه. هم مچ دار داره هم بدون مچ‌ من با بدون مچ راحت ترم.

اگه قدت بلند باشه چادر عربی اصیل هم خیلی قشنگه . منتها خیلی پارچه داره. مثلا موقع سوار شدن تو ماشین یکم تو دست و پاست . از همه انواع چادر گشادتره . ولی بنظرم مدلش از لبنانی و صدفی و .... شیک تره

خدایا شکرت
خب چادر دانشجویی این مشکل رو نداره‌ خیلی شبیه چادر سنتیه فقط کمی جمع و جور تره و جای دست داره که باع ...

ممنونم بله چادر دانشجویی داشتم جدید ی دانشجویی خریدم که دستمو جلو میاوردم بچه رو بغل کنم از پشت میکشید به شدت و می‌چسبید به کمرم ردش کردم، فکر کنم باید بگم یکم گشاد تر برام بدوزن

2790
2778
2791
2779
2792