2777
2789
عنوان

خانوم های چادری میشه ی لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 3709 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم چادر عربی اصیل می‌پوشم خیلی بهم میگن میاد بعضی وقت ها هم چادر ساده ولی درکل چادر بهم میاد و ...

عربی اصیل نمی‌دونم چرا انقدر طرفدار داره به خصوص بدون کش، من بدون کش سر میکنم جلو آینه حس میکنم اصلاااااا بهم نمیاد پف میکنم اصلا

من فقط عبا دوست دارم......اما یه چادر به اسم آیه دارم از محصولات حریران.....چادر مانتو هست....خیلی شیک و مناسب مهمانی ست.من چون دخترم و بغل می کنم اینو انتخاب کردم.برای رفت و آمد های روزانه هم عبایا می پوشم با روسری های بلند......

عکس آیه رو برات می ذارم.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
میشع یه ذره واضح تر صحبت کنید چون من تو خانواده ای بزرگ شدم که نظامی و مذهبی این چیزا نداشتیم  ...

سخته... چون ماموریت زیاد داره.... سختی وتنهایی داره... وخیلی چیزهای دیگه... 

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

دانشجویی چون میشه تیپ اسپرتم زد 

ساده برای مواقعی که پاشنه‌ دار میپوشم 

از مابقی مدلا بدم میاد 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
سخته... چون ماموریت زیاد داره.... سختی وتنهایی داره... وخیلی چیزهای دیگه... 

ممنون❤️

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
عربی اصیل نمی‌دونم چرا انقدر طرفدار داره به خصوص بدون کش، من بدون کش سر میکنم جلو آینه حس میکنم اصلا ...

برای اینکه هم راحت هست و هم اینکه دخترونه هست و بیشتر بین نوجوان و جوان ها طرفدار داره

این مدل هم جنس کن کن خوبه

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)