2777
2789

سلام بچه ها من میترا هستم یه کارافرین

من یادمه از وقتی که چشم باز کردم دوست داشتم دستم تو جیب خودم بره

بچه ها من بهتون یاد میدم چجوری از اینستاگرام پول دربیارید باور کنیدا اینستا فقط برای سرگرمی نیست من خودم ١٩ سالمه و متاهلم کنکور قبول نشدم کلی بدبختی کشیدم ولی الان تونستم با درامد خودم خونه بخرم

مطمینم باورتون نمیشه خودمم باورم نمیشه ولی درامدم حلاله

چون خودم ادم مذهبی هستم خیلی برام حلال حرام مهمه

چون نی نی سایت پراز خانوماییه که انگیزشونو از دست دادن و از نظر مالی به شوهراشون وابستن من اومدم اینجا تا کمک کنم شماهم مثل من میلیونر بشید😍

بهتون یاد میدم چجوری کسب درامد کنید از اینستا

راستی 

تازه عضو نشدم چندساله تو نی نی سایتم کاربریم حذف کرده بودم

انت رجائي { 😍🌱 }

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من دوره ادمینی شرکت کردم ولی کو کار...کار تو چیه

حتما مسیرو اشتباه رفتی بخدا کلی پول از اینستا در میاد من یه دختر ١٩ ساله چجوری تونستم واس خودم خونه بخرم؟؟؟ من بچه روستااام بابام بعد ٤٠ سال تونست با کلی وام یه پراید بخره بنده خدا ولی من یاد گرفتم باید چجوری کسب درامد کنم و الان تو این سن موفقم

انت رجائي { 😍🌱 }
جان؟ میخوای پولدار بشی یا نه؟

شما توضیح بده راهنمایی کن انشالاه ماهم میلیاردر بشیم همگی❤

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐
خب چه کاری انجام میدی؟

mooonark@ تلگرام پیام بده بهت بگم

بخدا من دلم میسوزه وقتی پول دراووردن انقدر راحت شده جوونای ما انقدر جوون میکنن سراخر جندرغاز دستشون میگیره 

انت رجائي { 😍🌱 }