2777
2789
عنوان

دیگه چه کار کنم

281 بازدید | 28 پست

شوهرم بعد دو هفته که من هی میگفتم بریم شمال قبول کرده خواهر شوهر اولیم هم تازه ماشین گرفتن پاشو کرده تو یه کفش همراهمون بیاد برای قیافه. من میخوام زن و شوهری بریم به شوهرم گفتم میگه خواهرمه نمیتونم بگم ما نمیخوایم کسی باشه همرامون خودمو بزنم به مریضی؟ اصفهان هم میخواستیم بریم به خاطر همین خانم نرفتیم😥یه راه بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبورت از قبل اعلام کنید دیقه نود بگید بهشون 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

اصلا به کسی نگو کجا میری برادر من خوب که رفت به شهر دیگه رسید میگه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
تعطیلیه شوهرمه، به خانوادش گفته ما میخوایم یه چند روز بریم این خانم هم خودشو دعوت کرده منو و... هم م ...

نیازی بود بگید؟ 🙁ما که هرجا میریم دوتایی میریم به کسی هم نمیگیم

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺