2777
2789
عنوان

دیگه چه کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم احارام بزار حالا اینجوری دفعه های بعدی شوهرت بیشتر به حرفت احترام میزاره و تو عزیز تر میشی فکر کنم نمیدونم من مجردم و اینکه خب سفر های بعدی و بهتر هاش مثلا خارج کشور برین تنهایی اونم سعی کنه جبران کنه برات

یهو بزنید ب جاده برید بابا کی ب کیه  اگ شوهرتم قبول نمیکنه واقعا نرید بهتره

من به شوهرم میگم میگه خواهرمه برام زحمت کشیده مگه میخوایم کجا بریم چه کار کنیم

میخوام یه هفته برم هتل اینم وقتی اینا بیان انقدر خسیسن نمیزارن بریم 

از الان دارم تصور میکنم 😔اصلا به ما نمیان خسیسن خیلی

پس اینجوری خیلی سخت میشه🤦‍♀️ ولی شما برو به همسرت هم بگو میام باهاشون ولی به اونا وصل نمیشیم، هرجا خواستیم میریم و هرکار خواستیم میکنیم، کاری به اونا هم نداریم.به نظر من برو، خوب هم خرج کن، اگه خسیسن بهشون سخت میگذره و دفعه ی بعد با شما نمیان😬

به نظرم احارام بزار حالا اینجوری دفعه های بعدی شوهرت بیشتر به حرفت احترام میزاره و تو عزیز تر میشی ف ...

عزیزم چون مجردی نمیدونی خیلی لوس میشه مادرم خیلی ازین کارا کرد همه رو سرش سوارن 

پس اینجوری خیلی سخت میشه🤦‍♀️ ولی شما برو به همسرت هم بگو میام باهاشون ولی به اونا وصل نمیشیم، هرجا ...

من اگه با اینا برم از الان هتل رزرو میکنم کاری به اونا ندارم شوهرمو مجبور میکنم بریم خیر سرم کلی رستوران و...... دیده بودم تو نت😔خواهرشوهرم میگه زن باید اینده نگر باشه یخورده کنسرو لوبیا و بادمجون و تن ماهی بر میداره بشه شامو ناهارررر

من اگه با اینا برم از الان هتل رزرو میکنم کاری به اونا ندارم شوهرمو مجبور میکنم بریم خیر سرم کلی رست ...

اره هتل و اینا چیزاتو رزو کن اگه گفت نمی خواد اینا بگو رزو کردم پولم دادم نمی تونم کنسل کنم حتی رستوران ها رو هم بگو رزو کردم حتی اگه نکرده باشی البته به جز هتل چون جا گیرتون نمیاد 

بعد مثلا رستوان رفتنی اگه گفت ما هم بیایم بگو عه ببخشید ما برا دو نفر از رزو کردیم جا شم پره 

من اگه با اینا برم از الان هتل رزرو میکنم کاری به اونا ندارم شوهرمو مجبور میکنم بریم خیر سرم کلی رست ...

دقیقا کار خوبی می‌کنی. نصف لذت سفر به رستورانگردیشه، بعد آدم بره کنسرو بخوره؟ 🤦‍♀️