2777
2789
عنوان

راه حل خودکشی

367 بازدید | 13 پست

سلام

یک عزیزی دارم که سنی هم نداره شاید ۱۹ساله 

از سن ۱۶سالگیش به بهانه های مضخرف دست به خودکشی با قرص میزنه مثلا ی بهونه که همین چند هفته پیش بود اینکه میخاست بره بازار ولی چون نشد کلی گریه کرد و قرص خورد از لحاظ عقلی سالم سالم هست ولی همیشه از قضاوت کردن بقیه میترسه یا از اینکه دوستی نداره همیشه حالش بده کلن نظر ادم ها روش زیاد تاثیر میزاره و به شدت ادم استرسی هست

دکتر هم بردیمش و دکتر قرص افسردگی ۱۰۰بهش داده

سنی هم نداره ..الان چندساله درگیر قرص و حالش هم بد میشه همین قرص افسردیگی رو چندتا باهم میخوره برای خودکشی

واقعا هیچ هیچ مشکلی نیست  دلم میخاد تا حد مرگ  بزنمش به خاطر اینکه اینقدر به دلایل مضخرف قرص میخوره

شما دکتر خوب نمیشناسین؟؟یا پیشنهاد خاصی ندارین

افسردگی شدید داره،هواشو داشته باش

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

پیشنهادم روانشناس و روانپزشکه

چون شما از دید خودت میگی سالمه

از کجا معلوم؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید مرتب تحت نظر روانشناس باشه .بنظرم ی روانشناس خوب پیدا کنید براش نه روانپزشک

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

نبریدش روانپزشک ک قرص بده ببرین روانکاو روانشناس تا با گفتگو و راه حل درمانش کنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

خدا کمکش کنه،ببخشید دهن بینه،نظر دیگران خیلی روش اثر داره و تایید شدن و نشدن توسط دیگران براش مهمه،،خیلی شرایط سختی داره چطور این سالها زندگی کرده،باید کمکش کنید که توانایی های خودش رو کشف کنه تو ورزش،درس،هنر،به نظرم بره موسیقی کار کنه،استخر بره چیزی که از این افکار دورش کنه،،خودش رو باور نداره،این ضعف نشانه عدم اعتماد به نفس هست،یه نفر دوست و پایه باید داشته باشه که همیشه کنارش باشه کوه و.... بره

بنظرم روان شناس بهتر از روانپزشکه بیشتر داروهای افسردگی و اینا وابستگی بدی داره ورزش کنه باشگاه هر ورزشی که هیجانی باشه باعث تخلیه هیجان و استرس و اضطابش میشه مشغول بودن به کار بیا درس نقاشی موسیقی کلا مشغول کردن مغزش واسه دوری از افکار بدش خوبه

میشه برام یه صلوات بفرستین⚘

البته ما تو این سال اخیر تو حرفاش متوجه شدیم که تو بچه گی بهش تجاوز شده که خدا اون ادمو تو این دنیا و اون دنیا لعنت کنه الهی یک روز خوش نبینه از زندگی الهی سر زندگیش بیاد

واین عزیزمون هم سر این قضیه خیلی میترسه حتی حاضر نیست اصلا تن به ازدواج بده و هر وقت اسم اون ادمو میشنوه حالش بد میشه