2777
2789

احساسه دیگه کنترل نمیشه، فقط سعی کارایی انجام بدی که سرت گرم بشه، کم کم احساستم کمرنگ‌تر میشه. 

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

احساسه دیگه کنترل نمیشه، فقط سعی کارایی انجام بدی که سرت گرم بشه، کم کم احساستم کمرنگ‌تر میشه. 

انقد خسته ام کاری نمیتونم انجام بدم 

صبح تا بعدظهر خوبه سرکارم و یادش نیستم زیاد اما عصر و شب..

:)
مطمئن نیستم  کلا بی احساسه از وقتی همو دیدیم سراغمو نمیگیره قبلشم همین بود البته

من نمیدونم رابطه تون چطوری بوده ولی اگه به نظر خودت صدتو براش گذاشتی و اینطوریه بی خیالش باش فعلا تا ببین چیکار میکنه.رو خودت تمرکز کن 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
انقد خسته ام کاری نمیتونم انجام بدم  صبح تا بعدظهر خوبه سرکارم و یادش نیستم زیاد اما عصر و شب. ...

منم همینم، البته من کلا از تنهایی رنج میبرم، کار میکنما ولی یه وقتایی از تنهاییم رنج میبرم و هیچی حالمو خوب نمیکنه.

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

من نمیدونم رابطه تون چطوری بوده ولی اگه به نظر خودت صدتو براش گذاشتی و اینطوریه بی خیالش باش فعلا تا ...

میگم برات 

ی رابطه بی محبت ک اون میگه من آماده رابطه احساسی نیستم روحیم خوب نیس حالم خوب نیس قبلا شکست عشقی خورده الآنم تغییر نمیکنه و چندین بار بهم گفته من همینم فقطم دوست باشیم و چندین بار خداحافظی کردیم سر همین قضایا خودشم عذاب وجدان میگیره سرش و شخصیت ترسویی ام داره

:)