delvan6 مدیر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6676 عنوان بیاین از سختی های بچه داری بگین | مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 96 پست من دلم بچه میخواست ولی دچار یائسگی زودرس شدم و دیگه نمیتونم باردار بشم بیاین برام از سختی های بچه داری بگین چون یادم رفته تا حالم بهتر بشه 🤣😅 اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁 1401/06/06 | 14:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delvan6 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6676 خداروشکر ک یه بچه سالم و باهوش دارم اما خب سخته الان دیگ ۴سالشه... الان شروع خوشیامه تازه😂 آموزشگ ... دیگه بچه نمیخاین؟ اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8237 ۴ تا بچه دارم فقط اولی ویرانگره اون سه تا آرومن اصلا وقت ازاد ندارم شیفت صبح کارهای خونه شیفت ع ... ماشالله بهت عزیزم خداقوت انشالله خدابرات حفظ کنه ولب من اگه بودم الان تیمارستان بودم 😅 ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
دخترمنیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 6512 ببخشید میپرسم چون شرایطمون مشابه هست تقریبا اگه برمیگشتین به عقب بازم بچه دوم رو میاوردین؟ خدا برام حفظش کنه،ولی من راضی به آوردن بچه دوم نبودم وهمسرم دوست داشت.من تحت شرایطی که داشتم راضی شدماگربهعقب برمیگشتم اصلا بچه دوم رو تو این سن نمی آوردم خدایا بی نهایت شکرت
ناهید270 عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1020 خدا حفظ کنه همه بچه هارو ولی سرتاپا اذیتن دیگه😂 خواهرم بچش باعث شده زن و شوهر خیلی وقتا نتونن خلوت کنن و راحت باشن.این مشکل بزرگیه😂
فائزه-60 عضویت: 1389/08/01 تعداد پست: 10093 من تیروییدم نرمال بود سطح اف اس اچ و ال اچ رفته بالا ذخیره تخمدان زده یک صدم درصد برا ... نمیدونم من سونو رو نگاه نکردم. الان نمیدونم کجا گذاشتم بعد نگاه کنم برای سلامتی امامزمان(عج)یک صلوات بفرست
ناهید270 عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1020 خداروشکر ک یه بچه سالم و باهوش دارم اما خب سخته الان دیگ ۴سالشه... الان شروع خوشیامه تازه😂 آموزشگ ... بچه شیرینیاشم داره سختیاشم.گفتم خواهرم مثلا بخاطر رابطه خیلی مشکل داره
delvan6 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6676 خدا برام حفظش کنه،ولی من راضی به آوردن بچه دوم نبودم وهمسرم دوست داشت.من تحت شرایطی که داشتم راضی شد ... انشالله خداوند حافظ هر دو فرزندتون باشه دوست عزیزبا کامنت شما خیلی روحیم بهتر شد اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
باسلوقتونم عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2150 دیگه بچه نمیخاین؟ ن اصصصصصلا😂 ن خودم ن شوهرمدخترم خیلی خیلی شیطونه خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪
پری_زمینی عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 4259 خدایدونه روبرات حفظ کنه عزبزم بچه یعنی دردسروعذاب مسولیت واینکه اگه ماواقعن عاشق بچه هامون باشیم هیچ ... خیلی با حرفت موافقم واقعا تو این دنیا بدنیا نیای خیلی بهتره چون همش غمهمنو شوهرم تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم
delvan6 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6676 ن اصصصصصلا😂 ن خودم ن شوهرم دخترم خیلی خیلی شیطونه خدا حفظش کنه عزیزم اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
loyaliiiii عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 800 بچه یعنی دیگه برای خودت نیستی بنظرم حتی بهترین رفاه هم برای بچه آماده باشه،باز هم دلهره ی بیماری ... آفرین دقیقاحرف همیشگی من
delvan6 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6676 خیلی با حرفت موافقم واقعا تو این دنیا بدنیا نیای خیلی بهتره چون همش غمه منو شوهرم تصمیم گرفتیم بچه ... چند سالتونه عزیزم اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
باسلوقتونم عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2150 بچه شیرینیاشم داره سختیاشم.گفتم خواهرم مثلا بخاطر رابطه خیلی مشکل داره اره خب .دخترم قلبمه ولی خیلی اذیت میکنه دیوونم کرده. خیابون ک میبرمش فقط درحال فراره عصبیم میکنه . ن من برا رابطه هیچ مشکلی نداریم چون شبا زود میخوابه خداروشکر خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪
باسلوقتونم عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 2150 خدا حفظش کنه عزیزم مرسی گلم همچنین خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪
delvan6 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6676 اره خب .دخترم قلبمه ولی خیلی اذیت میکنه دیوونم کرده. خیابون ک میبرمش فقط درحال فراره عصبیم میکنه . ن ... من که پسرم بزرگه ولی میگن بچه های امروزی خیلی اذیت میکنن اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁