2777
2789
عنوان

بیاین از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم۴۱ساله هستم دخترم۱۷سال و پسرم۱۸ماهشه....واقعا تو سن بالا بچه داری سخته خدا پسرتون رو حفظ کنه.ح ...

ببخشید میپرسم چون شرایطمون مشابه هست تقریبا 

اگه برمیگشتین به عقب بازم بچه دوم رو میاوردین؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
یک نمونه شو فقط میگم. از ۴ ماهگی با قطره چکان شیر بهش دادم تا دو سالگی  اونم شیر خودمو .🤯🤯🤯

چرا آخه؟؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
یکی

خدایدونه روبرات حفظ کنه عزبزم بچه یعنی دردسروعذاب مسولیت واینکه اگه ماواقعن عاشق بچه هامون باشیم هیچ وقت بخاطرارضای نیازمادرشدن اونهاروبدنیانمیاریم که زندگی که سراسرغم واندوه تجربه کنن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

با اجازه استارتر عزیز 💜

سلام دوستان اگه دوس دارید در تاپیک من شرکت کنید از اطلاعات خودتون بگید و از اطلاعاتی ک دوستان راجب لاغری گذاشتن بهره ببرید 🙏🏻🌺🌷

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
خدایدونه روبرات حفظ کنه عزبزم بچه یعنی دردسروعذاب مسولیت واینکه اگه ماواقعن عاشق بچه هامون باشیم هیچ ...

به این موارد هم خیلی فکر میکنم درست میگین 

چرا آخه؟؟

سینه مو نگرفت.

با شیشه و پستونک هم حالت تهوع بهش دست میداد..

کلا بدمزاج بود

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

۴ تا بچه دارم

فقط اولی ویرانگره

اون سه تا آرومن

اصلا وقت ازاد ندارم

شیفت صبح کارهای خونه

شیفت عصر بیرون بردن بچه ها و دور زدن

شیفت شب هم استراحت و معمولا شب نشینی

اول خدا           اخر خدا
۴ تا بچه دارم فقط اولی ویرانگره اون سه تا آرومن اصلا وقت ازاد ندارم شیفت صبح کارهای خونه شیفت ع ...

خدا حفظشون کنه عزیزم 

خداروشکر ک یه بچه سالم و باهوش دارم

اما خب سخته

الان دیگ ۴سالشه... الان شروع خوشیامه تازه😂 آموزشگاه و باشگاه میرم

ولی بازم مجبورم سه تا خیابون هروز برم بچه رو بدم ب مامانم بعد برم باشگاه یا آموزشگاه دوباره برم وردارم دوباره بیام خونه 😐😂😂😂 همش در حال رفت و آمدم. منتظرم ۶سالش شه بره مدرسه شاید بتونم ب کارام برسم نمیدونم شایدم اوضاع سخت تر شه

خیلی چیزا منو شکستن😒 ولی قوی ترم کردن😊💪

صادقانه بگم من اگه میدونستم انقدر سخته بچه دار نمیشدم بخدا.یعنی اصلا زندگیت مثل سابق نمیشه و مال خودت نیستی دیگه.

پ ن:کسایی که مخالفن یا بچه هاشون ارومن یا مامان و مادرشوهز دارن کمک میکنن

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز