2777
2789
عنوان

بیاین از سختی های بچه داری بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 96 پست
۳۹ یه دفعه سه چهار ماه پیش پریودم قطع شد رفتم دکتر  سونو داخلی و آزمایش دادم گفتن یائسه شدی&n ...

خب رفتی که......انشالا پیگیر باش مدام.....چون ممکنه درست بشی احتمالش خیلی زیاده

میشه برای مریضیم یه حمدشفا واسم بخونی ممنون میشم
خب رفتی که......انشالا پیگیر باش مدام.....چون ممکنه درست بشی احتمالش خیلی زیاده

برام دعا کن دوست عزیزم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۹ یه دفعه سه چهار ماه پیش پریودم قطع شد رفتم دکتر  سونو داخلی و آزمایش دادم گفتن یائسه شدی&n ...

آخه منم رفتم همین و گفت. ولی گفت بخاطر کم کاری تیرویید هم‌میتونه باشه. الان قراره تیروییدم خوب شد برم و درمان و شروع کنم ان شالله

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
بچه یعنی دیگه برای خودت نیستی بنظرم حتی بهترین رفاه هم برای بچه آماده باشه،باز هم دلهره ی بیماری ...

دقیقا حرفتون درسته

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
آخه منم رفتم همین و گفت. ولی گفت بخاطر کم کاری تیرویید هم‌میتونه باشه. الان قراره تیروییدم خوب شد بر ...

من تیروییدم نرمال بود

سطح اف اس اچ و ال اچ رفته بالا 

ذخیره تخمدان زده یک صدم درصد 

برای شما هم همینجور بود؟

دقیقا حرفتون درسته

خودم۴۱ساله هستم

دخترم۱۷سال و پسرم۱۸ماهشه....واقعا تو سن بالا بچه داری سخته

خدا پسرتون رو حفظ کنه.حالا که بزرگترشد از زندگیتون لذت ببرید و برید دنبال علائقی که داشتیدوتاالان فرصت انجامش رو نداشتید

خدایا بی نهایت شکرت
وقت برای خودت نداری دیگه همش باید دنبالش باشی بخصوص من ک‌پسرم پیش فعاله بااینکه ۲۲سالمه اما واقعا صو ...

این روزها هم میگذره عزیزم

یک نمونه شو فقط میگم.

از ۴ ماهگی با قطره چکان شیر بهش دادم تا دو سالگی  اونم شیر خودمو .🤯🤯🤯

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

یدونه داری بسه دیگه من که دیگه اصلا بچه نمیخوام همین یدونه هم کلی اذیت داره خیلی کم واسه خودم وقت دارم ده بار در روز خونه رو خودم جمع میکنم چندبار همسرم گاهی هم خود دخترم ولی بازم بازار شام 🤐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند