2777
2789
عنوان

کیا رفتن لیزر

521 بازدید | 26 پست

من دیروز جلسه اولم بود که رفتم 

میخوام بدونم شما همون جلسه اول تاثیرشو دید موها درنیمد یا جلسه های بعد اینطور میشه

راستی گفت از جلسه ۳و۴ درجه دستگاه زیاد میکنه اون موقع خیلی درد و سوزشش زیاد میشه ؟ چون دیروز که خوب بود دردی نداشت 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

فعلا مو درمیاد تا ده روز دیگه  بعدش خود به خود می‌ریزه  من ک همون جلسه اول هم درد داشتم& ...

دردش خیلی کم بود سوزن سوزن بود یکم ولی باد سرد زیادی میزد که باعث میشد خیلی درد نداشته باشی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سه هفته بعد از اولین جلسه موهات میریزه 

خودش خودبه خود میریزه؟

‏چیزی به اسم آخرین جلسه‌ی لیزر وجود نداره! واردش که شدی، تا آخر عمر باید هی کف پاهاتو بچسبونی به هم& ...

عه ؟ خب بعدش مگه نمیشه سالی یکبار؟

تا جلسه ده ۸۰ درصد میره و دیگه در نمیاد ولی ۱۰۰ درصد نیست بعدش میری توی شارژ دوماه بعد بهت وقت می ...

اخه دیروز دردش کم بود