2777
2789
موضوعشو  میگفتی  که حداقل  بدونیم   صاحب نظر  میتونیم  باشم  ...

عزیزم موضوعش اینه که به یه دوستی یعنی همکلاسیم یه حرفیو زدم خب بهش گفتم که به کسی نگو که این موضوع رو من به تو گفتم اونم الان میگه که میخایی دروغ بگم درحالی که با گفتن اون زندگی من تو خطره 😔چجوری راضیش کنم به کسی نگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این ک  ظاهر  موضوع  بود  اصل  موضوع روبشکاف

اصلش اینه که درمورد خودشه یه چند روزی مسافرت بودن درواقع همسایه ایم تو یه کوچه زندگی میکنیم یه مردی هست از همسایمون مزاحمشون میشه که هر سری خونه نیستن میاد میشینه کوچه این دوستمم که میگم پدر ندارع خب میگفتم میاد میشینه کوچه میگه فلانی جندس همین موضوعات خلاصه ابروشونو می‌بره منم گفتم بهش بگم شاید خبر ندارع یکی ابروشونو می‌بره من به این گفتم اینم رفت به مادرش گفت بهش گفتم کسی نفهمه من گفتم ایشون رفتن سره کوچه سوپری هست به اونا اطلاع دادن چیکار کنیم موضوع اینه حالا اونام نمی‌دونم از قصد یا چی اومدن به مادر من گفتن که دختر تو این حرفو زده به دختر اونا منم مامانم اومد گفتم نه من نگفتم الان به دختره میگم اسم منو نگو که من این رو گفتم بهت میگه من نمیتونم دروغ بگم 

اصلش اینه که درمورد خودشه یه چند روزی مسافرت بودن درواقع همسایه ایم تو یه کوچه زندگی میکنیم یه مردی ...

پیامی  چیزی  نده  و بزن  زیر  حرفت  والا  وقتی  خودش افتاده  دنبال  ابرو  خودش   کسیم  خبرنداشته  باشه خودشو  همه  رو خبردار  میکنه