2777
2789
عنوان

امتحان ایلس

77 بازدید | 3 پست

بچه ها من فک میکنم این امتحان وحشتناک سخت باشه واقعا مثلا میگن توی ۳۰دقیقه به ۴۰سوال لیسنینگ باید جواب داد یا یه مقاله میگن بنویس که کمکم ۲۴۰لغت غیرتکراری داشته باشه و... و وباید تقریبا۱۰یا ۱۵سالی زبان خونده باشی مستمر که بتونی یه نمره ۵ایلیس شاید بگیری وگرنه احتمالش کم با سطح مقدماتی یا میانی بشه ایلیس ۵حتی گرف.باید خیلی سال زبان خونده باشی.تفکر من درست؟

مقاله کجا بود، مگه تحقیق علمیه! بیشتر شبیه انشا هست، باید راجبش توضیح بدی. برای آیلتس ۷ که معمولا نمره خوبیه، حدود ۶ سال زنان می خواد و البته بستگی داره به خود فرد. ممکنه کسی با سه سال خوندن بتونه مدرک بگیره.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایلتس منظورته!

اینقدر خوابم که ابلیس خوندم عنوانتو🤣🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊