2777
2789
عنوان

کمبود محبت از جانب شوهر

251 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیز من ۲۵ سالمه و ۹ ساله ازدواج کردم یک دختر سه ونیم ساله دارم و الان ۱۴ هفته باردارم، شوهرم مدام درگیر کارشه وقتی هم میاد خونه به نوعی درگیره اصلا ذره ای محبت نداره بهم دلم واسه یک بغل یا بوس غش میکنه،بهش هم میگم میگه خسته ام تو خوشی زده زیر دلت ، واقعا احساس میکنم بود و نبودم براش فرق نداره حتی اگه بمیرم دلم به بچه ام خوشه من میرم پیشش میگم بوسم کن بغلم کن اعتنا نمیکنه گاهی فک میکنم ازم بدش میاد به زور منو گرفته ..............

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این اشتباهه شوهرته

وقتی شوهر یه همسرش محبت نکنه، کی محبت کنه؟!

بچه از کی محبت رو یاد بگیره؟

با یه بوسه، خسته میشه؟

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

خب این اشتباهه شوهرته وقتی شوهر یه همسرش محبت نکنه، کی محبت کنه؟! بچه از کی محبت رو یاد بگیره؟ با ...

من که بهش محبت میکنم جز عزیزم صداش نمیکنم قربون صدقه بچه ام میرم ولی اینم شانس منه دیگه

میگن۱۰۰۱ مرتبه این ذکرو بگیدمحبت بین زن و شوهر زیاد میشه  ما خوبیم با هم ولی ورد زبونم شده همی ...

چ جالب یعنی چیکار میکنه به فرمونت هم هست هرکار بگی هم میکنه یا فقط دوست داشتن الکی تنها؟

چ جالب یعنی چیکار میکنه به فرمونت هم هست هرکار بگی هم میکنه یا فقط دوست داشتن الکی تنها؟

ن بنده خدا آدم مهربونیه کلا..هر کاری بخواد کنه قبلش میگه بهم

هم ب زبون میاره هم از رفتاراش میفهمم ک دوس داشتنش دلی و واقعیه...