بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام بهش پیام بدم چرا نمیذاری دلیلش بگو بهم منم بدونم من مرد نیستم خبر ندارم یا پیام ندمخودش پیام ...
ب هیچ عنوان پیام نده اون هیچ دلیل قانع کننده ای نداره. ادمی که رفتاراش طبیعی و منطقی نیست پس دلیل منطقی هم نمیتونه بیاره. هر دو تحصیل کردید یا نه؟ وضع مالیش چجوریه؟
منم ب هیچ وج نمیزاره تنها برم..اگر کاری داشته باشم یا دکتر بخام برم ک بزاره برم...بعدم من الان ۲۴ سا ...
ایا این زندگیه؟؟ شما دنیاتونو کوچک و محدود کردید به ی مرد که بگه اینجا نرو اونجا نرو. اینجور ادما فقط ب بیرون رفتن گیر نمیدن قطعا ب خیلی چیزای دیگه هم گیر میدن
اس از من به تو نصیحت و زنهار و زنهار که نردی که اینجوری ب زنش میگه خودش هم ادم سالمی نیست الان نیا بگو نهههههه خیلی چشم پاکه خیلی خوبه و ...
خودتو گول نزن خواهشا از قدیمگفتن گداهه هرچی تو توبره خودش میبینه تو توبره دیگرانم میبینه. این ادم درست بشو نیست حداقل ۱۰ مورد اینجوری دیدم. اینده اتو خراب نکن تو هنوز خیلی جوونی