2777
2789
عنوان

شوهر بددل

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 52 پست
چ بگم خدا نکنه هر موقع هم بحث طلاق میارم میگه من نمیذارم ازم جدا شی  می‌کشمت از این حرفا 😕 م ...

ببین این ادم واقعا مشکل داره . اخه چرا زنش شدی از قبل نمیدونستی این اخللقارو داره؟ ۲۱ سالگی واقعا سنی نیست ک بخوای از الان انقد عذاب بکشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام بهش پیام بدم چرا نمیذاری دلیلش بگو بهم منم بدونم من مرد نیستم خبر ندارم یا پیام ندم‌خودش پیام ...

ب هیچ عنوان پیام نده اون هیچ دلیل قانع کننده ای نداره. ادمی که رفتاراش طبیعی و منطقی نیست پس دلیل منطقی هم نمیتونه بیاره. هر دو تحصیل کردید یا نه؟ وضع مالیش چجوریه؟

منم ب هیچ وج نمیزاره تنها برم..اگر کاری داشته باشم یا دکتر بخام برم ک بزاره برم...بعدم من الان ۲۴ سا ...

ایا این زندگیه؟؟ شما دنیاتونو کوچک و محدود کردید به ی مرد که بگه اینجا نرو اونجا نرو. اینجور ادما فقط ب بیرون رفتن گیر نمیدن قطعا ب خیلی چیزای دیگه هم گیر میدن

اس از من به تو نصیحت و زنهار و زنهار که نردی که اینجوری ب زنش میگه خودش هم ادم سالمی نیست الان نیا بگو نهههههه خیلی چشم پاکه خیلی خوبه و ... 

خودتو گول نزن خواهشا از قدیم‌گفتن گداهه هرچی تو توبره خودش میبینه تو توبره دیگرانم میبینه. این ادم درست بشو نیست حداقل ۱۰ مورد اینجوری دیدم. اینده اتو خراب نکن تو هنوز خیلی جوونی

اس از من به تو نصیحت و زنهار و زنهار که نردی که اینجوری ب زنش میگه خودش هم ادم سالمی نیست الان نیا ب ...

از الان مقاومت میکنم فعلا عقدیم ببینم درست میشه 

شاید تو بچگی بهم آزار جنسی رسیده حساس شده خودم بهش اطلاع دادم

میخوام بهش پیام بدم چرا نمیذاری دلیلش بگو بهم منم بدونم من مرد نیستم خبر ندارم یا پیام ندم‌خودش پیام ...

یعنی چی بگی من مرد نیستم ، خبر ندارم!!!

یعنی مردا فقط عقلشون میزسه؟!!

اتفاقا اکر میخوای چیزی بگی بگو‌پس  تو‌هم حق نداری بری بیرون بدون اجازه من!!

آره اونم خبر داره بهش گفتم ...شایدم بخاطر اینه نمی‌ذاره منو میترسه چیزیم بشه ولی خب زنا زندانی نیستن ...

خودت را به حماقت نزن!! 

الکی میخوای خودت را گول بزنی که شوهر سلطه جو وقلدرت، که برا قلدری میخواد دستور بده، عاشقته؟