چی بگم والا همه در عجبن منی ک تک تنها همه جارو میگشتم الان تا دم در نمیتونم برم سفارش غذام و بگیرم
دقیقا منم همینجوری بودم
انقد بیرون نرفتم مثل منگلا تنها نمیتونم جایی یرم و با کسی حرف بزنم
وزن فعلی 57 وزن هدف50 هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍 توی اینستا بزنید bookhooboo
بهم شک نداره ولی چون خودش قبلا یا شایدم الان هیلی دنبال زن و دختر بوده انگار میترسع سرش بیاد. خودش میگه ب خاطره شغلمه من ی چیزایی میبینم تو جامعه ک تو نمیبینی
من که زیر حرفش نمیرم ،،، تو رفتی؟یا مخالفت کردی؟میخوام مخالفت کنم اونم قهر کنه بعدش عادت کنه ببینه م ...
من رفتم زیر بارش، الان جدا شدیم و من یه منگولم ک تنها نمیتونم جایی برم، از آدما میترسم، افسرده و خستم، انقد بد دل بود ک مجبورم کرد با دوستامم قطع ارتباط کنم
وزن فعلی 57 وزن هدف50 هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍 توی اینستا بزنید bookhooboo