2777
2789
عنوان

شوهر بددل

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 52 پست
چی بگم والا همه در عجبن منی ک تک تنها همه جارو میگشتم الان تا دم در نمیتونم برم سفارش غذام و بگیرم

دقیقا منم همینجوری بودم 

انقد بیرون نرفتم مثل منگلا تنها نمیتونم جایی یرم و با کسی حرف بزنم 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
چی بگم والا همه در عجبن منی ک تک تنها همه جارو میگشتم الان تا دم در نمیتونم برم سفارش غذام و بگیرم

من در اون حد نیستم میتونم با آژانس مثلا برم خونه پدر بزرگم ولی بازار نمیتونم برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم همینجوری بودم  انقد بیرون نرفتم مثل منگلا تنها نمیتونم جایی یرم و با کسی حرف بزنم&nb ...

من که زیر حرفش نمیرم ،،، تو رفتی؟یا مخالفت کردی؟میخوام مخالفت کنم اونم قهر کنه بعدش عادت کنه ببینه من مردیم وای خودم

منم ب هیچ وج نمیزاره تنها برم..اگر کاری داشته باشم یا دکتر بخام برم ک بزاره برم...بعدم من الان ۲۴ سا ...

آره منم همینو میگم ...منم میخوام عادت کنه اصلنم بیرون نمیرم فک‌کنم بعد سه ماه بود تنهایی بیرون میرفتم 

باید اعتماد کنه 

منم میخوام سمتش نرم 

تا عادت کنه اعتماد کنه

بنظرت چرا اینطورین؟ دلیلش چیه؟

بهم شک نداره ولی چون خودش قبلا یا شایدم الان هیلی دنبال زن و دختر بوده انگار میترسع سرش بیاد. خودش میگه ب خاطره شغلمه من ی چیزایی میبینم تو جامعه ک تو نمیبینی

بهم شک نداره ولی چون خودش قبلا یا شایدم الان هیلی دنبال زن و دختر بوده انگار میترسع سرش بیاد. خودش م ...

اونم میگه من قطعا چیزی رو میدونم که تو نمیدونی 

البته نمی‌دونم دختر باز بود یا نه ولی من تو بچگی بهم آزار رسیده آزار جن...😔

من که زیر حرفش نمیرم ،،، تو رفتی؟یا مخالفت کردی؟میخوام مخالفت کنم اونم قهر کنه بعدش عادت کنه ببینه م ...

من رفتم زیر بارش، الان جدا شدیم و من یه منگولم ک تنها نمیتونم جایی برم، از آدما میترسم، افسرده و خستم، انقد بد دل بود ک مجبورم کرد با دوستامم قطع ارتباط کنم

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
من رفتم زیر بارش، الان جدا شدیم و من یه منگولم ک تنها نمیتونم جایی برم، از آدما میترسم، افسرده و خست ...

منم قطع ارتباط کردم ولی خداروشکر دانشگاه هس دوست تازه پیدا کردم 

اونم نمی‌ذاره از خوابگاه برم جایی

اونم میگه من قطعا چیزی رو میدونم که تو نمیدونی  البته نمی‌دونم دختر باز بود یا نه ولی من تو بچ ...

ناراحت شدم عزیزم. درست میگن زمونه بد شده جامعه ترسناک شده ولی حق ندارن این رفتارو داشته باشن باهاموون

ناراحت شدم عزیزم. درست میگن زمونه بد شده جامعه ترسناک شده ولی حق ندارن این رفتارو داشته باشن باهاموو ...

آره اونم خبر داره بهش گفتم ...شایدم بخاطر اینه نمی‌ذاره منو 

میترسه چیزیم بشه 

ولی خب زنا زندانی نیستن حقشون خورده میشه بخاطر بی ناموسی خیلی از مردا

ناراحت شدم عزیزم. درست میگن زمونه بد شده جامعه ترسناک شده ولی حق ندارن این رفتارو داشته باشن باهاموو ...

میخوام بهش پیام بدم چرا نمیذاری دلیلش بگو بهم منم بدونم من مرد نیستم خبر ندارم یا پیام ندم‌خودش پیام بده؟