2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه

276 بازدید | 16 پست

خدا لعنت کنه مادرایی که فقط زاییدن بلدن و پدرایی که فقط به فکر اون چیز تو شورتشونن و نمیدونن خانواده چیه فرزند چیه.نمیدونن بچه خرج داره.نیاز به محبت داره.نیاز به عشق داره.نیاز به آرامش،داره.نیاز به امنیت داره.نیاز به تفریح داره.

بخدا قسم که پدرم بیفته بمیره یه قطره اشک براش نمیریزم که هیچ سگ میبرم رو قبرش ب... رینه.

اینم نتیجه بی فکری هاتون که همینطور بچه بدبخت میکنین بعد اسم خودتون رو میزارین پدر و مادر؟

افرین موافقم خدا لعنت کنه پدر و مادرهای بد رو

پدرت چی کار کرده؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر اون هدیه خداست که البته مردم بهش میگن بیماری نه این که قصد اذیت کردن کسی رو داشته باشم ولی بازم از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین هدیه خدا رو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون تو ظاهر مشخص نمیشه مادر زادیه و حتی از سلامتی هم بهتره و من خدا رو به خاطرش خیلی شکر میکنم)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من بیست سال سن دارم یه بار از شهرمون چه عرض کنم از محله مون بیرون نرفتم.. فقط گوشی و خونه

از لحاظ خورد و خوراک و لباس اصلا تعمین نبودم از بچگی با همه هم سنام مقایسه میشدم و اونا بهتر بودن

افرین موافقم خدا لعنت کنه پدر و مادرهای بد رو پدرت چی کار کرده؟

کار نمیکنه نه میزاره ما کار کنیم.مامان بی عرضمم نمیتونه طلاق بگیره.شیشه میکشه.متادون میخوره.برای خونه هیچی نمیخره.به دختراش و زنش هر روز میرینه احترام نگه نمیداره فحش های ناموسی میده.دست رومون بلند میکنه.بخاطرش تاحالا خاستگار نداشتم چون رفیق بازه و همه میشناسنش با اینکه اونقد خوشگلم که هرجا میرم بهم میگن.دندونم یه هفته درد میکنه...

کار نمیکنه نه میزاره ما کار کنیم.مامان بی عرضمم نمیتونه طلاق بگیره.شیشه میکشه.متادون میخوره.برای خون ...

عزیزم...میدونم سخته اینجوری..

رابطه تو با خدا محکم کن ان شا الله خود خدا راه خروجی برات قرار میده.خدارو چه دیدی؟شما تو روشون بی احترامی نکن.باور کن اگه بندگی کنی خدا سوات میکنه از اونا.

بعضیا متاسفانه بدون اگاهی و سواد لازم بچه دار میشن

حقشونه که وقتی ازدواج کردم دیگه این خونه نیام حسرت دیدن نوه هاشون به دلشون بمونه و همینطور سر قبرشون سگ ب..رینه بروشون.ببین خدا کیارو پدر و مادر میکنه!

آروم باشعصبانی الان.با ادب باش بالاخره هر چیه پدر مادرته

اوناچی؟حق دارن بیان منو بزنن؟من فقط گفتم بقیه پدر و مادرارو ببینین بچشون رو سرشون میزارن بهش محبت میکنن.نیاز هاشو برآورده میکنن.بهش آزادی میدن.ولی چون دستمو با تیغ بریدم بابام میاد منو میزنه.اصلا لیاقت نداره بهش بگم بابا.

عزیزم...میدونم سخته اینجوری..رابطه تو با خدا محکم کن ان شا الله خود خدا راه خروجی برات قرار میده.خدا ...

من دیگه هیچ فرقی با یتیم ندارم.اصلا اهمیتی بهم نمیدن فقط به فکر آبروشونن.اگه من بنده خدام هیچوقت ازشون راضی نیستم بمونه به قیامت.

نباید تو رو بزنه ولی چرا دستتو با تیغ بریدی عزیزم

چون منو تو خونه زندونی کردن با خودشون نمیگن این جوونه انرژی داره نیاز داره خوش بگذرونه.زندگیمو به کامم حروم کردن.

چون منو تو خونه زندونی کردن با خودشون نمیگن این جوونه انرژی داره نیاز داره خوش بگذرونه.زندگیمو به کا ...

میدونم دارن اشتباه میکنن. ولی شما هم یکم آروم باش و عاقلانه برخورد کن. از یه معتاد انتظار نداری که بهتر از این برخورد کنه. ولی شما یکم آرومتر باش. بذار زندونیت کنن ببینیم آخرش چی میشه. بالاخره که باید از خونه بیای بیرون.نباید دستتو تیغ میزدی عزیزم. کار بابات ۱۰۰ درصد اشتباه بود. ولی کار توام دخترم عاقلانه نبود. با این کارا که اونا درست نمیشن به خودت ضربه میزنی