2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارایش دخترونه کن همه جا ارایش غلیظ ودوس ندارن وبدمیدونن

منطقیه که خیلی ها دوست ندارن ، ولی به نظرم من اگه فوکوس کنم روی خودم و بخاطر علایق خودم قدم بردارم ، خیلی خوشحال ترم ، در آینده مطمئنا کسی هست که من رو به خاطر چیزی که هستم قبول کنه و دوسم داشته باشه ، به خاطر همین غصه نمی‌خورم 

هجده سالگی داشتم ...ولی ۱۹ بایکی دیگه که الان جونم به جونش بنده ازدواج کردم ده سال گذشته

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
دقیقا تو شهر و فامیل ما اصلا دختر زیر بیست خواستگاری نمیکنن. معتقدن بچس هنوز. و میدونن خانواده اون د ...

تو شهر ماهم دقیقا همینجوریه 

دختر عمم اونروزی نشونش کردن ۲۰ سالش بود تو کل فامیل زنگ زدن ب عمم ک دخترت هنوز بچه س

اینجا تعجب میکنم چجوری میگن

با اینکه شهرمونم ۹۹ درصد ازدواجا سنتیه

نکه اینکه خیلی دوست دارم😂😂 از پسرا متنفرم به مامانم گفتم میخوام مجرد بمونم واسه همیشه حتی دعای بست ...

اینم دیگ چرت گقتی 

30 سالگی تاپیک میزتی خواستگار ندارم چ کنم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
اگه اینا خواستگاری محسوب میشه خواهر من از ۴ سالگی داشت

والا

خاستگار اونیه که پسر بپسنده و خانوادشو بفرسته خاستگاری

والا اگه به این باشه منی که ۱۸ ساله ازدواج کردم هنوز پس خاستگار دارم

همین ۲_۳ سال پیش یه خانومه امار منو از همکارم  میگرفت که عروس میشه یا نه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بقیه عادت دارن چیزی که واسه خودشون صدق نمیکنه رو مسخره کنن ناراحت نشو عزیزم

💙😇 سپاس . نه به هر حال گفتم همسرم هست ولی گویا زبونشون عادت داره به این جور صحبت کردن. برام مهم نیست 

حتی نمیتونی تصور کنی چقدر از زندگی مشترک متنفرم من عاشق تنهاییم

باشه حالا بزار بزرگ شی بغدا دربارش صحبت میکنیم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم