2777
2789

یعنی چی واقعا

این همه خبر که نمی‌ذارن پیکرش رو از خارج کشور بیارن و فلان

الانم که عکس ی قبر رو پخش کردن که هوشنگ ابتهاج قراره اینجا خاک شه

یعنی این همه مدت جنازه اون بیچاره کجا بوده

مگه میشه مرده رو خاک نکرد

عزیز دل، دفن کردنشون امروز

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خارج بچه هاش اختلاف داشتن اینجا نمیدونم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب من چی میگم😐 میگم چطور شده که تا امروز دفنش نکردن

تا آوردنش از آلمان طول کشید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب من چی میگم😐 میگم چطور شده که تا امروز دفنش نکردن

باید اول از آلمان میاوردنشون و به این خاطر که فرد معروف و ارزشمندی بودن ( و هستن ) برای تشییع به تهران بردن

امروز هم به رشت بردن و دفنشون کردن

بالاخره یک مدتی طول میکشه دیگه

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز