2821
2789
عنوان

پروتز سینه

80 بازدید | 6 پست

بچه‌ها‌از چند سالگی‌رشد سینه ها متوقف میشه؟

به نظرتون عکل‌پورتز سینه خوبه یا با‌قرص و اینا میشه به نتیجه رسید؟از چند سالگی‌میشه این عمل را انجام داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مجردی ازدواج کنی یه تا دو سایز اضافه میشه دختر عموی من سایز فکر کنم ۶۰ بود ازدواج کرد الان ۷۰ شده

همه گویند به امید ظهورش صلواتکاش این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلواتاللّهم عجّل لولیک الفرج

نبابا قرص و اینا که اصلا پول دور ریختنه والا من هم کسایی دیدم که با قرص خواستن بزرگ کنن سینه هاشونو هم دیدم کسایی که میخواستن با این روشا کوچیک کنن اما اصلا هیچکدوم بدرد نمیخوره. من خودم 5 ساله پیش دکتر اعظم صلاتی عمل کردم فوق تخصص جراحی های زیبایی پستانه

۲۰

خب عزیزم تو رشد سینه هات تموم شده بعد بیست سالگی دگ رشد نمکنه که اگر سینه هات خیلی کوچیکه پروتز کن من خواهرم سینه هاش هم کوچیک بود هم ی اندازه نبود نمدونم چرا فک میکنم این تو خانوادمون ارثیه چون دختر خالمم سینه هاش ی اندازه نبود الان جفتشون عمل کردن انقده خوب شدن حتما پ=یش ی دکتر خوب برو که از پروتز خوب استفاده کنه پروتز خیلی مهمه من خواهخرم پیش دکتر انقطاع عمل کرد اگر قصدشو داری ی مشاوره ازشون بگیر خیلی خوبن و خوش اخلاق قشنگ راهنماییت میکنه 22891746

2790
2823
2791
2779
2792