2777
2789

بچه ها به خدا خود منم الان فهمیدم ...ماماها خیییلی مهربون تر از پزشکای زنان زایمانن،حال مریضو وامل درک میکنن،بهشپیشنهادای بهتر میدن نه مثل دکترا که اصن انگار دعوا دارن با زنای حامله...نطر شما چیه شما پیش دکتر زنان میرین یا ماما

اگه یه ماما دکترای مامایی داشته باشه میرین پیشش؟

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه خودشونو با کتخصص زنان قیاس میکنن میخوان اون رو بیارن پایین واقعا زشته!هرکذوم وظایف خودشوونو د ...

عزیزم یه ماما هم اندازه ی خودش کلی درس میخونه این چه حرفیه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

خب مکه گفتم درس نمیخونه؟!میگم هرکدوم سرجای خودش ارزشمنده،شما هم برای بالا بردن شان  خودتون لازم نیست کسی رو بکوبید 

بیمارستان الزهرای تبریز سقط داشتم. زن بغل دستیم  داشت سقط میکرد خون پاشید خانم ماما بستش به فش 

خودمم  که داشتم سقط میکردم مثل بید میلرزیدم. گریه میکردم  22سالم بود گفت جیغ زد  چرا حامله میشدی نمیترسیدی ، من تو اون وضع احساس کردم  باید میمردم چقد اشغالم که حامله شدمو  سقط کردم. از خودم متنفر شدم

درس هایی که یه ماما پاس میکنه خیلی ناچیز با درس های بقیه بچه ها یعنی پرستاری و اینا فرق داره زیاد تخصصی نمیخونن!!!!و تو حیطه ارشد و دکترا هم که ملا با بیماری زنان آشنایی ندارند برعکس زنان !

پیش متخصص زنان. چون اگه نیاز به جراحی باشه دکتر جراح این کار رو میکنه. درستش اینه که ماما هم تحت نظر جراح کار کنه. به ماما هم توهین نمیکنم. خواهر خودم ماما بود و سر خدمت شهید شد. ولی وظایف این دو تا فرق داره. مانا باید زیر نظر و همراه  دکتر خدمت کنه. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دردو خونریزی سقط خیلی زیاده تازه بچه تو شکمم مرده بود خب باید چیکار میکردم ، اونقدر بداخلاق 

من خیلی دیدم خانمای اینجا از رفتار بد پرسنل بیمارستان موقع زایمانشون ناراحت بودن همه هم موبه مو یادشون مونده بود. حالا برای مادری که بچشو داره از دست میده چه خاطره تلخی میتونه باشه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
2790
2778
2791
2779
2792