2777
2789
عنوان

مادرشوهر

287 بازدید | 20 پست

دوستان سلام مادر شوهرم یه کادوی 200 تومنی واسم گرفته بود دو روز بعدش اومد پس گرفت . میخوام حالشو بگیرم چی کار کنم ؟ امروز خواهر شوهرم میاد خونمون . راه حل بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگ بودم علاوه بر اون ی مقدار پولم میزاشتم روش میدادم بهش 🤣🤣🤣

بیخیال بابا بشین سر زندگیت دست بالا دست بسیاره 

بخوتیی دنبال این چیزا باشی هیچ وقت تو زندگیت ب ارامش نمیرسی همش اعصاب و روانت ب هم ریختس

وااا چرا پس گرفت  چی گفت  خندم گرفت از کارش😂😂😂

شوهرم اعتراض کرده بوده که پس از 2 سال این چیه واسش خریدی ؟ چون ما 2 ساله ازدواج کردیم اولین بار بود مادر شوهرم میخواست واسم هدیه بخره

خب شوهرت اشتباه کرده اعتراض کرده 

مادرشوهر من نه ساله که عروسشونم نه واسه من نه واسه بچم حتی یه جفت جوراب هم نداده 

ولی ما میذاریم رو سرمون حلوا حلواش میکنیم

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
شوهرم اعتراض کرده بوده که پس از 2 سال این چیه واسش خریدی ؟ چون ما 2 ساله ازدواج کردیم اولین بار بود ...

کاش اعتراض نمیکرد 

بازم خوبه خیلیا همینم نمیدن به عروسشون 

حالا پس گرفت یعنی منظورش این بوده که لیاقت همینم ندارین 

یا اینکه بهترشو بگیره؟ 

خب شوهرت اشتباه کرده اعتراض کرده  مادرشوهر من نه ساله که عروسشونم نه واسه من نه واسه بچم حتی ی ...

عزیزم شما خرید عروسی نداشتین مثل من ؟ یا عروسی نگرفتین؟
من نه خرید عید داشتم نه عروسی نه قربونی نه یلدا هیچ کدوم......... حتی آینه شمعدان هم واسم نخریدن پس از مدتها یه چیز خرید اونم پس گرفت حتی واسه عیدی من برداشته بود یه شال مشکی آورده بود واسه تازه عروس