2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 20 پست
دلیل پس گرفتنش چی بوده ؟

شوهرم اعتراض کرده بوده که پس از 2 سال این چیه واسش خریدی ؟ چون ما 2 ساله ازدواج کردیم اولین بار بود مادر شوهرم میخواست واسم هدیه بخره
من نه خرید عید داشتم نه عروسی نه قربونی نه یلدا هیچ کدوم......... حتی آینه شمعدان هم واسم نخریدن پس از مدتها یه چیز خرید اونم پس گرفت حتی واسه عیدی من برداشته بود یه شال مشکی آورده بود واسه تازه عروس

شوهرم اعتراض کرده بوده که پس از 2 سال این چیه واسش خریدی ؟ چون ما 2 ساله ازدواج کردیم اولین بار بود ...

کارت سخته با این مادر شوهر .اما از من به شما نصیحت .اصلا هیچ انتظاری ازشون نداشته باش و بهشون هم یه جوری برسون که از شما هم انتظاری نداشته باشن .کاملا باهاشون رسمی باش و برخورد کن .بی احترامی نکن اما اصلا هم باهاشون راحت نباش .عین یه ادم غریبه 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کارت سخته با این مادر شوهر .اما از من به شما نصیحت .اصلا هیچ انتظاری ازشون نداشته باش و بهشون هم یه ...

آخه این دفعه یه روز مونده به تولدم خیلی منو ناراحت کرد حالا امروز خواهرشوهرم میخاد بیاد خونمون میخام وقتی اون کادو میده بهشون یه چیزی بگم تو دلم غم باد شده .

آخه این دفعه یه روز مونده به تولدم خیلی منو ناراحت کرد حالا امروز خواهرشوهرم میخاد بیاد خونمون میخام ...

بیخیال باش .بعضی آدمها به دنیا اومدن فقط برای خراب کردن حال بقیه ...سعی کن تاثیر پذیر نباشی .من خواهر شوهرم هر بار که باهام جنگ وجدل میکرد همش میگفت چه فایده که هر چی میگم روی تو تاثیر نداره و این بیشتر منو میسوزونه ...منم خندیدم گفتم خدا رو شکر ....

من و خواهرم وقتی میریم پیش مادرم هیچوقت از خبرهای بد و دردها پیش من نمیگه چون میدونه رو من تاثیری نداره .در عوض تا میتونه برا خواهرم حرف میزنه و اون بدبخت هم تا مدتها درگیر ناراحتی اونا میشه .خودش هم یه بار به مادرم گفته بود چرا همش اینا رو به من میگی و به اون یکی دخترت (یعنی من ) نمیگی ...گفته بود اون بیخیاله و اهمیتی به این حرفا نمیده برا همین برا اون گفتن بی نتیجه است ....

حالا هم خواهر شوهرت هر وقت اومد از کادویی که بهت میده تشکر کن و باهاش گرم باش و اگه باهات خوبه خوش بگذرون باهاش ...از مادر شوهرت هم هیچوقت پیش خواهر شوهرت گله نکن .فقط خیلی راحت و بدون هیچ ناراحتی بگو مامان کادو آورده بود ولی پس گرفت و گفته  میبرم به مغازه پس میدم . سعی کن خواهر شوهرت رو با خودت همراه کنی ....زرنگ باش دختر جان .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
عزیزم شما خرید عروسی نداشتین مثل من ؟ یا عروسی نگرفتین؟ من نه خرید عید داشتم نه عروسی نه قربونی نه ...

نه خرید عروسی نکردم چون دست شوهرم خالی بود  همهوچیز هم شوهرم خودش خرید

حتی عیدی هایی که شوهرم واسه یلدا یا مناسبتهای دیگه میاورد هم همش با هزینه خودش بود میتونم به جرایت بگم مادرشوهرم هزارتومن هم خرج نکرد

تازه پولی هم که شوهرم میداد بهم شاباش بده رو نصف میکرد میداد یعنی اگه ده تومنی میداد بهش مادرشوهرم پنج تومن بهم شاباش میداد😐

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
آخه این دفعه یه روز مونده به تولدم خیلی منو ناراحت کرد حالا امروز خواهرشوهرم میخاد بیاد خونمون میخام ...

هیچی نگو بهش لاقل الان نگو 

ندار پشیمون بشه که کاش نمیرفتم خونشون

بذار واسه بعد

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤