2777
2789

چقد حرف زده😐

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش چیه؟انگاری به فکر خودکشی‌ها. وسواس داره؟

اصلا صبح بلند شدم دیدم این همه پیام داد ترسیدم شاید اتفاقی بیوفته 

حتی نپرسیدم چیشده اصلا نمیدونم چی باید بگم اروم شه

انگار روز سختی داشته یا روزهای سخت

و دوست داره با یکی حرف بزنه

بهت اعتماد کرده ، پس اگر ادمی هستی که میتونی حداقل یه ساعتی براش وقت بگذاری تا راحت حرفاشو بزنه

بهش بگو من پیشتم و اگر مشکلی داری و چیزی توی دلت هست برام بگو ، شاید نتونم مشکلتو برطرف کنم ولی حتما بهش گوش میکنم و تنهات نمیگذارم ... بعدم بگو اگر با زنگ‌ راحته زنگ بزنه بهت حرف بزنید یکم 

زنگ بزن یه قراری بزارین همدیگرو حتما ببینین یه وقت دست به کار احمقانه نزنه

بهش بگو آره تو خیلی صبوری و از این حرفا

بهش امید بده اگه اوضاع خیلی خرابه به خانوادش اطلاع بده

انگار روز سختی داشته یا روزهای سخت و دوست داره با یکی حرف بزنه بهت اعتماد کرده ، پس اگر ادمی هستی ...

رفیق بچگیامه..کلی باهم خاطره داریم دیگه مثل رفیق نیستیم انگار جزوی از خانوادمه...

خیلی دوسش دارم وقتی حالش بد میشه باهام صحبت میکنم تا ی ساعت مغزم ارور میده چون خیلی ناراحت میشم براش

الان این چیزی ک شما گفتین رو میگم

ولی میشه بیشتر حرف بزنین؟ حس میکنم باید بیشتر حرف بزنم باهاش

البته وقتی بفهمم مشکلش چیه خودم میدونم چی بگم اروم شه ولی الان نمیدونم مشکلش چیه

زنگ بزن یه قراری بزارین همدیگرو حتما ببینین یه وقت دست به کار احمقانه نزنه بهش بگو آره تو خیلی صبور ...

نه همچین ادمی نیست که دست به این کار احمقانه بزنه..دختر عاقلیه...خیلی کم پیش میاد اینطوری به هم بریزه و به من بگه همیشه درونگراس

کو پیاماش؟ 

به هرچی بخوای میرسی!! من دو هدف تو زندگیم دارم! ۱:معلم شدنم۲:کاهش وزن ۱۱کیلویی!!  هرروز قراره علاوه بر تاپیک های شخصی دوتا تاپیک بزنم:  تاپیک غذا و کالریی که اون روز استفاده کردم و تاپیک ساعت مطالعه و حسم نسبت به اون روز...  برا موفقیتم صلوات بفرستید متشکرم...