ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اشپزى و كارهاى خونه براى دختر و پسر واجبه كه انجام بدن و بتونن از پس كارهاى خودشون بربيان وقت داشتى هرازگاهى اشپزى كن اون دوره كه كسى اشپزى بلد نبود، كلاس ميذاشت گذشت😀
اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr
خیر دانشجو نیستم برا امسال میخوام بکوب درس بخونم خیلی دلم میخواد که ورزشم و ادامه بدم ولی وقت نمیشه فعلا در حال یادگیریه زبانم امیدوارم تا دانشگاه تموم شه بتونم داخل اموزشگاه به خاطر علاقم تدریس کنم
هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
ورزش کن برای اینده ت برنامه داشته باش هدف تعیین کن ب کتاب بخون پیج های آموزشی رو ببین پیج ادمای موفق رو دنبال کن هر ادم میانگین ۵نفریه ک باشون در ارتباطه پس چ بهتر ک با ادمای موفق در ارتباط باشیم همه چی پیشرفت کرده میشه پیج های اموزشی کتاب بشن رفیقات . خودتو ب تعویق ننداز