2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشپزى و كارهاى خونه براى دختر و پسر واجبه كه انجام بدن و بتونن از پس كارهاى خودشون بربيان وقت داشتى هرازگاهى اشپزى كن اون دوره كه كسى اشپزى بلد نبود، كلاس ميذاشت گذشت😀

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr
به جز درس  منظورم هنری ورزشی مطالعه ای ؟

اول درس و دانشگاه

بعد گواهی نامه و داشتن ماشین و یه کار پاره وقت 

مسافرت اگه خانواده اجازه بده

کلاس تنیس ، اسب سواری، بسکتبال اینا الان جز لاکچری هان

کلاس خط و نقاشی حتی بعد ۲۰ سالگی

باله، تی ار اکس، مدیتیشن، یوگا، و.‌‌‌...

اول درس و دانشگاه بعد گواهی نامه و داشتن ماشین و یه کار پاره وقت  مسافرت اگه خانواده اجازه بد ...

ببینید منظورم کاراییه که هنگام درس میتونه بکنه به بعد از درس و دانشگاه کاری ندارم 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
دانشجویی؟ خیلی ها کنار دانشگاه درس می خونن

خیر دانشجو نیستم برا امسال میخوام بکوب درس بخونم خیلی دلم میخواد که ورزشم و ادامه بدم ولی وقت نمیشه فعلا در حال یادگیریه زبانم امیدوارم تا دانشگاه تموم شه بتونم داخل اموزشگاه به خاطر علاقم تدریس کنم 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
خیر دانشجو نیستم برا امسال میخوام بکوب درس بخونم خیلی دلم میخواد که ورزشم و ادامه بدم ولی وقت نمیشه ...

بنظرم فقط درس بخون کار خاصی نیاز نیست کنارش انجام بدی

مگه اینکه خیلی دوست داشته باشی حال و هوا عوض کنی پنج شنبه آخر هفته ها بری سالن ورزش چیزی والیبال ، بسکتبال 

چون سال کنکور همه تمرکز می کنن رو خود کنکور 

برای استراحت یه قدم زدن و خرید کردن شاید کافی باشه

ورزش کن برای اینده ت برنامه داشته باش هدف تعیین کن ب کتاب بخون پیج های آموزشی رو ببین پیج ادمای موفق رو دنبال کن هر ادم میانگین ۵نفریه ک باشون در ارتباطه پس چ بهتر ک با ادمای موفق در ارتباط باشیم همه چی پیشرفت کرده میشه پیج های اموزشی کتاب بشن رفیقات . خودتو ب تعویق ننداز