همسر من رفلاکس داره ولی گوشش کیپ نمیشه. دارو چی مصرف میکنی واسه رفلاکس؟
من پنتو پرازول گوشم کیپ نمیشه اما احساس میکنم یکم انگار وقتی آب دهنو قورت میدم حالت گرفتگی داره اما پنتو پرازول اصلا روی من جواب نمیده همسرم شما درد قفسه سینه و تپش قلب هم میگیرن ؟
من پنتو پرازول گوشم کیپ نمیشه اما احساس میکنم یکم انگار وقتی آب دهنو قورت میدم حالت گرفتگی داره اما ...
بله خودشون میگن گاهی قلبشون درد داره ک از معده اشونه میزنه ب قلب. قبلا نولپارا و پنتوپرازول میخوردن. حالا این هفته میرن پیش ی دکتر دیگه ک فوق تخصصه. ان شاء الله ک این یکی جواب بده
بله خودشون میگن گاهی قلبشون درد داره ک از معده اشونه میزنه ب قلب. قبلا نولپارا و پنتوپرازول می ...
منم واقعا دارم اذیت میشم ازترس کروناترسیدم تا الان برم دکتر اما مادرم فوق تخصص میره عالیه وقت گرفتم برم انشالله جواب بده واقعا خسته کننده شده من استرس شدید دارم همین باعث رفلاکس معدم شده
منم واقعا دارم اذیت میشم ازترس کروناترسیدم تا الان برم دکتر اما مادرم فوق تخصص میره عالیه وقت گرفتم ...
بله دقیقا همسر منم موقع استرس علایمش تشدید میشه. از اول پیش دکتر خوب برو. ما چهار سال پیش رفتیم پیش متخصص آندوسکوپی کرد. موقعی ک دارو میخورد خوب بود داروها ک قطع شد علائم برگشت. حالا بریم این یکی ببینیم چی میکنه. در هر صورت ک شفا دست خداست. خدا سلامتی بده بهتون
منم رفلاکس دارم پنتوپرازول رو تا وقتی میخوری خوبه اگر نخوری برمیگرده ولی رعایت غذایی خیلی مهمه چایی قهوه و ترشی ماست و اینکه مابین غذا اب میل نکنید ازده مین قبل از خوردن غدا اب رو بخورید و ۴۵ مین بعد از غذا اب نخورید بعد از غذا درار نکشبد اینارو رعایت علائم کمتر میشه