2777
2789
عنوان

کار در منزل خانومای مشهدی

266 بازدید | 19 پست

خانوما کسی کار در منزل میکنه؟من نیاز دارم ب منم معرفی کنین لطفا

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمین شو

بلد نیستم محتوا درس کنم☹

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
تو مشهد زعفران پاک میکنن بیشتر

من پسرم ۷ ماهشه نمیتونم زعفرون پاک کنم☹خیلی ب کار احتیاج دارم مثل یسته بندی اینا باشه عالیه ولی از کجا☹

من دوره دیدم پیج رو میبرم بالا. دایرکت و پست و..

هزینه کردی؟من یجا رفتم آموزش تایپ ادمینی محتوا ۸۰ تومن دادم جوابگو نبودن..دیگم میترسم بهشون اعتماد کنم..میشه راهنماییم کنی

هزینه کردی؟من یجا رفتم آموزش تایپ ادمینی محتوا ۸۰ تومن دادم جوابگو نبودن..دیگم میترسم بهشون اعتماد ک ...

من ۴ میلیون و ۸۰۰ هزینه کردم از آقای کلاته دوره خریدم ، مگه میشه ۸۰ تومن معلومع ک الکیه

برای ارامش زندگیم یه صلوات بفرستید❤🥺