2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در خورِ نامهای امروزی نیست؛

آریا

آرتین

ارشیا

رستم

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
میخوام قدیمی باشه از این جدیدا اصلا نمی‌پسندم پلی حس میکنم واسه نوزاد انگار سنگینه هرچند بعد بزرگ می ...

اسمای امروزی نه..اسمای زیادی هست بایدبگردی

من پسرم مبین دومی رومیخوام بزارم ماهان

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

به نظرم قشنگه

عزیزم اسمی رو که انتخاب میکنی در معرض نظر سنجی قرار نده به خصوص تو فصای مجازی چون هرکسی یه سلیقه ای داره و تو اصلا نمیدونی اونی که داره نظر نیده چه مدل زندگی و عقایدی داره و ممکنه با نظراتشون ناراحت بشی .

اسم پسرم رو بعد از اینکه شناسنامشو گرفتیم به همه گفتیم و چقدر هم که نظرات متفاوت بود ولی موندم تو روی اونهایی که که میپرسن اسم بچت چیه بعد کلی نظرات منفی میدن اخه یکی نیست بگه کی نظر تو رو خواست

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
میخوام قدیمی باشه از این جدیدا اصلا نمی‌پسندم پلی حس میکنم واسه نوزاد انگار سنگینه هرچند بعد بزرگ می ...

اگه قدیمی ولی درآن واحد زیبا و شیک میخوای آرش قشنگترین گزینس

بولگاری ahw هستم🌸ففرج عنّا بحقهم فرجاًعاجلاً قریبا🌹
به نظرم قشنگه عزیزم اسمی رو که انتخاب میکنی در معرض نظر سنجی قرار نده به خصوص تو فصای مجازی چون هرک ...

اره کاملا درست میگی دومیمه اولین هم کسب اسمشو دوست نداشت ولی خودم چون دوست داشتم کذاشتمش