2777
2789
عنوان

بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 33 پست
عزیزم خیلیا همون ماه اول باردار نمیشن...  بعدم شما باید از اول اقدام باشی نه فقط چند روز..&nbs ...

درسته عزيزم ولي من قبلا رفتم پيش ماما فرستادازمايش گفتن مشكلي نداري تو و اگر ميخواي جلوگيري كني فلان كن اون موقع نميخواستم ني ني داشته باشم بعده اونم باز عين قبل منظمم تااين ماه🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه همیشه منظم بودی احتمال بارداری هست اما بتا خیلی پایین بوده به نظرم برو آزمایش بده اگه باردار با ...

🥲درسته ولي گفتن بعده٤روز اومدي زوده شايد اصلا شايد نزديك پريوديت گرفته واسه همين گفتن تا ١٠روز نشدي دوباره بيا

🥲درسته ولي گفتن بعده٤روز اومدي زوده شايد اصلا شايد نزديك پريوديت گرفته واسه همين گفتن تا ١٠روز نشدي ...

درسته اما استرس خیلی بده اگه باردار باشی باید بیشتر شده باشه 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ن نترس.. اصلا نمیشه ب این آزمایشا مطمئن بشی.. من ی هفته تاخیر داشتم از دادم منفی بود بی بی هم منفی.. ...

الهيي عزيزم انشالله خدا اول بع شما و بقيه بعد به من يع نيني بده ارزوم هميشه همينه❤️❤️❤️پس يه بي بي ميزنم ببينم ميشه نميشه برم پيش دكتر زنان🫠

درسته اما استرس خیلی بده اگه باردار باشی باید بیشتر شده باشه 

اتفاقا استرسم خيلي كمتره ولي خود به خود بعضي وقتا تپش قلب دارم قبل پريوديمم اصلا گذاشته بودم اين ماه نگيره كلا فكرش نبودم بعده پريودم ديدم نشدم نشستم سرچ اينا كردم🫠

الهيي عزيزم انشالله خدا اول بع شما و بقيه بعد به من يع نيني بده ارزوم هميشه همينه❤️❤️❤️پس يه بي بي م ...

ماه اوله.. نمیخاد زود بری دکتر حداقل تا ۶ ماه صبر کن اگه نبودی.. من ماه سوم باردار شدم

نمیدونم ولی خیلی کارا کردم.. استخر و جکوزی رفتم 

میدونم وکاملا درکت میکنم ولی با تجربه ای که بدست آوردم میگم خیلی نادر به خاطر این اتفاقات از بین میره.. درسته باید مراقبت کنی و مواظب باشی ولی وقتی فهمیدی باردار هستی 

بی بی چک همون چند روز اول و آزمایش از همون اول نشون میده یا باید تکرار شه بالاخره منفی نیست  مخصوصا اگر مشکلی نداشته باشی و پریود منظمی داشته باشی چون تقریبا روز تخمک گزاری مشخصه

اگر پریودی نامنظم باشه باز میشه احتمال داد دیر تر لقاخ شکل گرفته برا همین نشون نداده 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈
بعد سقط چند مدت بعدش باردار شدی

9 ماه 

البته دیگه 6 ماه صبر کردم... در کل ماه سوم اقدام بعد سقط باردار شدم در صورتی که اون موقع اولین ماه باردار شده بودم 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈