بچه ها من ١٨ام بع بعد اقدام داشتيم وبايد٢٦پزي ميشدم كه نشدم٤روز بعدش رفتم ازمايش گفتن بتا٥،٢٥هست و احتمال بارداري٢٥درصد بعد ده روز دوباره تكرار كن حالا چند روزيم هست يعني تقريبا ٢،٣روزيه من ترشح سفيد رنگ دارم و امروز ديدم كه كشدارم هست بااعرض معذرت🥲به نظرتون احتمال بارداري هست؟نميخوامم به اين زودي برم ازمايش كه نخوره تو ذوقم اينم بگم پريودم هميشه منظمه ولي اين ماه چون اقدام داشتم نشدم،و امروزم هردو طرف رحم و لگنم درد ميكنع عين پريودي..نظرتون رو ميشع بگين برام؟🥲❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🥲يهو منفي نشه بعد بگم زوده يعني الكي هي دلخوش بشم،اصلا تا ماه قبل كيست و تنبلي و اينا نداشتم چون من ...
ن نترس.. اصلا نمیشه ب این آزمایشا مطمئن بشی.. من ی هفته تاخیر داشتم از دادم منفی بود بی بی هم منفی.. امدم ی هفته چیزای مثل رازیانه و زعفرون و زرشک خوردم دیدم نه پری نمیشم دوباره بی بی چک گزاشتم بعد ۲۰ روز تاخیر مثبت شد
ن نترس.. اصلا نمیشه ب این آزمایشا مطمئن بشی.. من ی هفته تاخیر داشتم از دادم منفی بود بی بی هم منفی.. ...
منم این مشکل رو داشتم. ربطی به چیزایی که خوردی نداره... از همون اول نی نی مشکل داشت که هورمون جفت ترشح نشده یا لقااح خیلی دیر تر بوده که امکان اولی بیشتر
تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈