2777
2789
عنوان

بارداري

173 بازدید | 33 پست

سلام،دوباره من🫠

بچه ها من ١٨ام بع بعد اقدام داشتيم وبايد٢٦پزي ميشدم كه نشدم٤روز بعدش رفتم ازمايش گفتن بتا٥،٢٥هست و احتمال بارداري٢٥درصد بعد ده روز دوباره تكرار كن حالا چند روزيم هست يعني تقريبا ٢،٣روزيه من ترشح سفيد رنگ دارم و امروز ديدم كه كشدارم هست بااعرض معذرت🥲به نظرتون احتمال بارداري هست؟نميخوامم به اين زودي برم ازمايش كه نخوره تو ذوقم اينم بگم پريودم هميشه منظمه ولي اين ماه چون اقدام داشتم نشدم،و امروزم هردو طرف رحم و لگنم درد ميكنع عين پريودي..نظرتون رو ميشع بگين برام؟🥲❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک بزن  الان تقریبا ده، دوازد روز از موعدت گزشته درسته

🥲يهو منفي نشه بعد بگم زوده يعني الكي هي دلخوش بشم،اصلا تا ماه قبل كيست و تنبلي و اينا نداشتم چون منظم بودم برا همين😘😘❤️❤️

🥲يهو منفي نشه بعد بگم زوده يعني الكي هي دلخوش بشم،اصلا تا ماه قبل كيست و تنبلي و اينا نداشتم چون من ...

زود نیست عزیزم 

بی بی چک همون روز موعد هم جواب میده 

الان آزمایش هم جوابش صد درصد هست 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈
برو آز بده خب سریع یا تست بی بی چک بزن

🥲يعني فردا بزنم؟🥲يه مصيبتيهههههه اصلا جواب نه يا اره درست نميشه كه همش احساس ميكنم توهم دارم البته از وقتي كه ترشحم ديدم گفتم ديگه درسته ديگه توهم نيست چون روز تخمك گذاريم تقريبا ميشع١٣ام اينا ديگه 

زود نیست عزیزم  بی بی چک همون روز موعد هم جواب میده  الان آزمایش هم جوابش صد درصد هست&nb ...

پس،فردا يه بي بي بزنم دعا كنين ني ني باشه🥲توهم نباشه بخوره تو ذوقم 

🥲يهو منفي نشه بعد بگم زوده يعني الكي هي دلخوش بشم،اصلا تا ماه قبل كيست و تنبلي و اينا نداشتم چون من ...

ن نترس.. اصلا نمیشه ب این آزمایشا مطمئن بشی.. من ی هفته تاخیر داشتم از دادم منفی بود بی بی هم منفی.. امدم ی هفته چیزای مثل رازیانه و زعفرون و زرشک خوردم دیدم نه پری نمیشم دوباره بی بی چک گزاشتم بعد ۲۰ روز تاخیر مثبت شد 

ولی بچم‌نموند تو ۷ هفته سقط شد از بس چیزارو خوردم

با اجازه استارتر تاپیک خودم کسی جواب نداد 

من دارو مصرف کردم که آی یو آی کنم

چون فولیکول خوب نداشتم نشد آمپول اچ سی جی هم نزدم 

الان پریود میشم ؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

عزیزم خیلیا همون ماه اول باردار نمیشن... 

بعدم شما باید از اول اقدام باشی نه فقط چند روز..  آزمایش دقیق تره خیال خودت رو راحت کن 

اگه همیشه منظم بودی احتمال بارداری هست اما بتا خیلی پایین بوده

به نظرم برو آزمایش بده اگه باردار باشی باید بیشتر شده باشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
پس،فردا يه بي بي بزنم دعا كنين ني ني باشه🥲توهم نباشه بخوره تو ذوقم 

ان شالله عزیزم خدا یه کوچولو سالم و ناز بهت میده.. 

تو فکرش نبااش 

ن نترس.. اصلا نمیشه ب این آزمایشا مطمئن بشی.. من ی هفته تاخیر داشتم از دادم منفی بود بی بی هم منفی.. ...

منم این مشکل رو داشتم. ربطی به چیزایی که خوردی نداره... از همون اول نی نی مشکل داشت که هورمون جفت ترشح نشده یا لقااح خیلی دیر تر بوده که امکان اولی بیشتر