2777
2789
عنوان

مادر💔

130 بازدید | 14 پست

منو همسرم باهم خوبیم اگ مشکلی ام هس مشکلات کوچیکه ک تو هر زندگی هس و خیلی سریع حل میشه مشکل اینجاست ک تو خانواده ما مادرم رئیس بوده ی جورایی الان ک میبینه من مستقل شدم یکم براش سخته داره سعی مسکنه رو زندگی منو شوهرمم تسلط پیدا کنه 

نیست نیست ی زنگ میزنه اعصابمو خورد میکنه میره تا ی هفته دوباره ی تماسو اعصاب خورردی مجدد(پدر مادرم از هم جدا شدن من تو عقدم و با بابام زندگی میکنم ولی هممون حتی مامان بابام با هم خوبن) 

ی حرفاییی میزنه ک تو سرم میچرخونم خندم میگیره انگار ن انگار ک ی مادره ک سرد و گرم روزگار چشیده عین من نیس ک جوونم و بی تجربه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از آدما هیچوقت بزرگ و جا افتاده و عقل رس نمیشن.

سن عقلی و سن واقعیشون خیلی از هم فاصله داره.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
بعضی از آدما هیچوقت بزرگ و جا افتاده و عقل رس نمیشن. سن عقلی و سن واقعیشون خیلی از هم فاصله داره.

خب تخصیر من چیه این وسط مشکلات زندگی خودم کم نیس ک بخام از جای دگم بکشم

خب تخصیر من چیه این وسط مشکلات زندگی خودم کم نیس ک بخام از جای دگم بکشم

تو مقصر نیستی، بی توجه به اونها، زندگی خودتو بکن.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
تو مقصر نیستی، بی توجه به اونها، زندگی خودتو بکن.

فعلا تو عقدم نمیشه درسته خونه بابامم اما بابام فقط میگ مادرت پول میدم ب مادرت برای جهیزیت اجازه بگیر از مادرت برای فلان کار 

مامانم ک کلا میگ ب من چ برو ت ک ب حرفم نمیکنی و... 

فعلا تو عقدم نمیشه درسته خونه بابامم اما بابام فقط میگ مادرت پول میدم ب مادرت برای جهیزیت اجازه بگیر ...

با پدرت منطقی بشین صحبت کن.

کردم اون طفلیم میگ من حوصله دادو بیداد های الکی شو ندارم خودت برو باهاش کنار بیا

عجب، پس بد شرایطی داری، خاله یا مادربزرگی نداری که مادرت حرفشونو گوش بده؟

پس پدرت باید جدی تر برخورد کنه، صحبت آینده توعه.

خودش برات جهاز بخره، ولو کم، با مادرت هم فعلا مدارا کن، تا شاید چیزی برات خرید.

پس پدرت باید جدی تر برخورد کنه، صحبت آینده توعه. خودش برات جهاز بخره، ولو کم، با مادرت هم فعلا مدار ...

بابام الانم پول همرو میده ولی میگ برو همونو مامانت بگ چی بخری چی ن کی بخری کی ن