2777
2789

بچه ها من قبلا چند باری با چند نفر قرار زبان خوندن گذاشتم ولی نتیجه نگرفتم چون اونا نمیخوندن و فقط قصد خوندن داشتن

الان میخوام دوباره امتحان کنم شاید نتیجه بده🌱

هدفم از این کار اینه که انگیزه بدیم برای خوندن و خب از هم کمک بگیریم

حالا اگه دوست دارید و این شرایط رو هم دارید بیاید شروع کنیم:

سطح متوسط یا بالاتر از متوسط یعنی intermediate یا upper intermediate 

و روزی حداقل ۵ ساعت بخونید به صورت مداوم

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
من زبان صفرم 🥺

زبان میخونی عزیزم؟

یا اینکه صفری و کلا نمیخونی

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبان میخونی عزیزم؟ یا اینکه صفری و کلا نمیخونی

نه صفرم 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
خوب چه جوری بخونیم منم خیلی دوست دارم از چه منبعی

سطحت چیه و چند ساعت میخونی؟

من منابع خودم رو میتونم بهت بگم ولی برای سطح خودمه 

قصد داری بخونی؟😄 یا کلا زبان خدافظی

می‌خوام کار کنم

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
صفر نیستم گلم ولی خو مثل شمام نیست منابعت بهم بگو میخونم عاشق زبانم 

باشه گلم آیدی تلگرامم رو بفرستم اونجا بخونیم؟

می‌خوام کار کنم

باشه عزیزم خیلی هم خوب تلگرام گروه تشکیل بدیم بخونیم 

باشه عزیزم خیلی هم خوب تلگرام گروه تشکیل بدیم بخونیم 

اره😍