همسرم تک پسره ولی خانواده همسر دختر خاله ام تقریبا این فرق گذاشتن رو دارن به همسر دختر خاله من خیلی بها میدن و کمک ش میکنن چ مالی چ معنوی ولی با بقیه اونجوری نیستن . البته دلیلشون اینه که تازه ازدواج کرده و بیکاره
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
نه پدرشوهر من اونقدر نداره که بتونه ببخشه . خداروشکر بچه هاش چه دختر چه پسر همشون زرنگن زندگیشونو جمع کردن
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
من جاریم به فاصله یه ماه عقدکردیم مادرشوهرم بهش زیرلفظی وسکه داداینه وشنعدونشم نقره گرفتن دوباره سرجشن عقدشون بازسکه دادواسه عروسیشونم کادو داد.خونه ام بهشون دادن.واسه من اینه روخودم گرفتم برکشتن گفتن اخرش کارخودتوکردی رفتی اینه گرفتی فقط وفقطم دویست تومن واسه عروسیمون کادو دادن.خداااااجوابشونوبده البته ذات خراب پسرشونومیدونستن که خرابه ومن یه روز طلاق میگیرم خواستن خرج نکنن