2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 70 پست
خوشبحالتون😔😔😔😔 من سرم درد میکنه دوماهه دائم فردام جواب ام ار ای میلرم دکتر دارم از نگرانی دق می ...

عزیزم ان شاءالله که چیزی نیست و زود بر طرف میشه

7 تا حمد براتون میخونم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۰ روز میشه. به خدا دیونه شدم ماه پیش بعد سه ماه شدم این ماهم اوووووف  شما چطور

چقدر زیاد مشکل هورمونی دارین من سابقه نداشتم شنبه آزمایش دادم منفی بود یک شنبه پروژسترون زدم 

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
با نامزدم دعوا کردیم.😞 خیلی حالم بده

ان شاءالله که حل میشه زود نگران نباش گلم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
ان شاءالله که حل میشه زود نگران نباش گلم 

توروخدا دعا کنید برام.من زندگیمو خیلی دوست دارم.

زندگیمون خیلی خوبه 

دعوامون جدی شد امیدی ندارم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بیام با هم بریم حرم 😂🥺

پایتم 😎😉

فقط من وسیله شخصی ندراما گفته باشم⁦🖐🏻⁩😂

با اتوبوس یا مترو؟😁😂

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
مرررسی مهربونم خیلی نیاز دارم ممنونم یک دنیا

خوندم براتون ❤️

توکلتون به خدا نگران نباشید

از لحاظ روحی بهم ریختم... دعا کن واسم خیلی 🙂

چشم حتما گلم ان شاءالله که آرامش نصیب دلت 

یه سری مشکلات خانوادگی.. پریودهم هستم بهم ریختم

ان شاءالله که بر طرف میشن 

توروخدا دعا کنید برام.من زندگیمو خیلی دوست دارم. زندگیمون خیلی خوبه  دعوامون جدی شد امیدی ...

باشه عزیزم دعا میکنم دیگه عشق دو طرفه این حرفا