lonely__girl مدیر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان در چه حالید | مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 70 پست چکار میکنین منکه از بیکاری دارم اسکاج میبافم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/06/04 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 پایتم 😎😉 فقط من وسیله شخصی ندراما گفته باشم🖐🏻😂 با اتوبوس یا مترو؟😁😂 شما اصلا بگو پیاده 😂 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
dokhtarazar عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 1396 چقدر زیاد مشکل هورمونی دارین من سابقه نداشتم شنبه آزمایش دادم منفی بود یک شنبه پروژسترون زدم یعنی از مشکل هورمونیه؟باید حتما یه دکتر برم اینجوری دیگه ادم روانی میشه دردشو میکشی ولی هیچی نمیاد.امپول زدی پس خوبه اثر میزاره حتماعزیزم.انشاالله سریع تر بشی
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 باشه عزیزم دعا میکنم دیگه عشق دو طرفه این حرفا آره .سر لجبازی خراب کردم برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 آره . سر لجبازی خراب کردم جدا شدین؟ رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
all_of_us_are_dead عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 3517 شما اصلا بگو پیاده 😂 ینی در این حد 😲😂چقد دلم یهو هوای دور دور کردن با دوستامو کردیادش بخیر 😞الان دیگه هر کدومشون ی ورن 🎀:°•❀°━━━━┓ 𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ. ┗━━━━°❀•°:🎀. I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 جدا شدین؟ بد دعوا شد همدیگه رو بلاک کردیم مادرم مبگه تو مقصری برو معذرت خواهی کن برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 ینی در این حد 😲😂 چقد دلم یهو هوای دور دور کردن با دوستامو کرد یادش بخیر 😞 الان دیگه هر کدومشون ... دیگه آره دل تنگمن اگه مشهد بودمعزیزم منم دلم خواس رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 بد دعوا شد همدیگه رو بلاک کردیم مادرم مبگه تو مقصری برو معذرت خواهی کن خب اگه مقصرین پیش قدم شین تموم شه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
khatoon80 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 خب اگه مقصرین پیش قدم شین تموم شه اون الان خیلی عصبانی فقط باید معجزه بشه 😭 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 اون الان خیلی عصبانی فقط باید معجزه بشه 😭 عزیزم...دعا میکنم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)