من تنبلی داشتم نمدونم کی شد اصلا ولی ی روز در میون اقدام داشتم مدرفم مصرف کردم دو هفته هم درد شدید پریودی داشتم دگ فک کردم قراره پریود شم کلی چای نبات زعفرونی خوردم پیاده روی و ورزش کردم که پریود شم مامانم گف ی بیبی بزن اصلا انتظار نداشتم مثبت شه اخه فردا موعدمه بتام ۱۰۰۰ بود دگ نمدونم چی شده دقیقا
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
من تنبلی داشتم نمدونم کی شد اصلا ولی ی روز در میون اقدام داشتم مدرفم مصرف کردم دو هفته هم درد شدید پ ...
منم پروژسترون خوردم . لتروزول کلومیفن هم خوردم سه تا فولی خوب غالب داشتم امپول زدم 16 روز گذشته 3 روز دیگه ام موعود پریودمه دیگه نمیدونم میشع به هاله بی بی چک اعتماد کرد یا نه
منم پروژسترون خوردم . لتروزول کلومیفن هم خوردم سه تا فولی خوب غالب داشتم امپول زدم 16 روز گذشته 3 رو ...
منم لتروزول خوردم آمپول سینال آف زدم منم زیاد نمونده بع پربودیم ولی درد پریودی دارم میترسم بی بی بزنم
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
[QUOTE=250239932]من چهارساله،ای وی افم کردم منفی شد کلا بیخیال شدم[/QUOTE انشالله به حق آقا امام حسین جواب بگیری عزیزم ایشاللللههههههههه