2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 90 پست
منم لتروزول خوردم آمپول سینال آف زدم منم زیاد نمونده بع پربودیم ولی درد پریودی دارم میترسم بی بی بزن ...

من درد دارم افتضاح بیشتر سینه هام وای نگم میسوزه از تو.

درد می‌کنه باد کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی پررنگ بود یا مثل من هاله زوری

عزیزم عکسشو بفرست

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  
من درد دارم افتضاح بیشتر سینه هام وای نگم میسوزه از تو.  درد می‌کنه باد کرده

ببینم سینه هات سفت شده؟ درد میکنه برا منم سینه هام سفت شده زیر دلم هر ازگاهی درد میکنه

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
به وقت خودش میشه مطمئن باش  زمانی که بیخیالش بشی زودتر میشه  انشاالله زودی قسمتت بشه. تو د ...

ان شاءالله عزیزدلم ❤🥺🌹

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
اثر آمپول تا چند روز بود؟

من ۱۵ روز بعدش زدم یه هاله افتاد فکر کردم مثبت اما ۲ ساعت بعدش دوباره پریود شدم اصلا دیگه عمرا بی بی بخرم البته اینو هر ماه میگم بعد دلم طاقت نمیاره میخرم   

من ۱۵ روز بعدش زدم یه هاله افتاد فکر کردم مثبت اما ۲ ساعت بعدش دوباره پریود شدم اصلا دیگه عمرا بی بی ...

عههههه من ماه پیشم آمپول زدم ولی باردار نشدم اما هرچی بی بی زدم کاملا منفی شد

هیچی معلوم نیست تو دوربین خودم بزور میبینم😂ولی خب ماه قبل چند تا بی بی زدم کامل منفی بود این هالع ا ...

ان شاء الله هرچی خدا میخواد همون بشه

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  
اره سفت شده داره می‌ترکه انگار زیر دل منم دقیقا یهو چنان میگیره

منم بی بی زدم مثل ماله تو یک خط قرمز اومد یدونه خط سفید که اصلا معلوم نیس ای خدا خودت به دادمون برس

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍