استرست بدتره بخدا ماههای اول بی اشتهایی طبیعیه انشاالله سونوی قلب که رفتی از دکترت در مورد تغذیه بپرس خیلیم حساس نشو
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
وقتی منتظر باشی و نیاد حتی اگر بچه هم داشته باشی ولی انتظارش دیوانه ت میکنه
انتظار ادمو پیر میکنه خودمم منتظر بودم میفهمم جاریم یه دختر داشت دوباره بچه میخاست میگفت هربار پریود میشدم دنیا رو سرم خراب میشد با اینکه یه دونه داشتم کلی اذیت شد تا خدا بهش داد انشاالله قسمت شما هم بشه
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
🙃من دو هفته عقب افتاد میترسیدم بیبی بزنم بزور مامانم چن بارررر زدم همش منفی. ولی همچنان مادر ...
وای عزیزم 😭😭😭😭 بخدا درکت میکنم فقط اونایی میتونن درک کنن که منتظر بچه باشن بی بی بزنن منفی بشه انشالله خدا بهت این ماه ببخشه انشالله خدا به هممون ببخشه همه اونایی که منتظر بچم هستن انتظار آدم رو داغون میکنه😔
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
🙃من دو هفته عقب افتاد میترسیدم بیبی بزنم بزور مامانم چن بارررر زدم همش منفی. ولی همچنان مادر ...
به وقت خودش میشه مطمئن باش زمانی که بیخیالش بشی زودتر میشه انشاالله زودی قسمتت بشه. تو دلت تکون بخوره باهاش حرف بزنی لذت ببری
خدا خودش دلمون رو شاد کنه بخدا آدم داغون میشه داغون من خودم داغونم
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍