2777
2789
عنوان

میرم خونه ی بابام کسی محل نمیده ....

1045 بازدید | 15 پست

برای یکی دوساعت نشستن میرم 

همه باهم قهر ، دعوایی، هیچ کس تحویلم نمیگیره ، حتی جواب سلاممو نمیدن 

منم از زور تنهایی و بی کسی میرم 

خیلی دلم گرفته 

یعنی یه جا ندارم با دخترم بریم 

بری پارک بشینی بهتر از اینه ک بری جایی و بدشون بیاد

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینطورین؟

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

دست دخترتو بگیر برو پارک. اگر توی کیفت پول داری، با دخترت برو کافی شاپ یا بستنی فروشی، برو قدم بزن، با دخترت انیمیشن تماشا کن. موزیک بذارید با هم برقصید. برای دخترت کتاب بخون، با توجه به سنّ دخترت، ببین چه کارهایی میتونید دو تایی انجام بدید. 

بجا اینکه بری اونجا 

یه ساندویچ و اب و میوه حاضر کن با یه زیر انداز کوچیک 

برید پارک

برید جاهای دیدنی 

چرا خودتو اسیر میکنی 

برو امام زاده 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
بجا اینکه بری اونجا  یه ساندویچ و اب و میوه حاضر کن با یه زیر انداز کوچیک  برید پارک بر ...

پارک میریم 

شهربازی 

بیرون ، دور دور ،خرید ، رستوران، کافی شاپ ، همه جا میریم 

ولی بعضی وقتا ، اونم شاید ماهی یکی دوبار ، دلم میخواد برم ،با اینکه هیچ خاطره ی خوشی ندارم ، باز دلم میخواد و میرم!!

پارک میریم ، خوراکی درست میکنم، زیرانداز اینا میبرم ، ولی خجالت میکشم ، دخترم با بچه ها بازی میکنه، همه با ترحم نگام میکنن که یه زن تنها اونپوقع شب تو پارکم