2777
2789
من تجربه دود سیاه رو دارم  بهترین کار نصب ایت الکرسی بالای درهای و پنجره های خونه است و حرز ا ...

حرز امام جواد رو خوندم مدت کوتاهی تاثیر داشت و بعد دوباره شروع شد.

میشه تجربتو از دود سیاه بگی؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لامپ ترکوند که خوب بود یه مدت درگیر این موجودات بودم از لامپ شروع شده بود تا موتور یخچال و لباسشو ...

میشه بگی چه کارایی کردی تا تموم بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

حرز امام جواد رو خوندم مدت کوتاهی تاثیر داشت و بعد دوباره شروع شد. میشه تجربتو از دود سیاه بگی؟

حرز دستورش اینطوریه که باید از جای معتبر بنویسن تو ظرف نقره بذارن ظرف نقره رو توی پوست اهو بذارن... چشم ناپاک نیوفته بهش البته به خود حرز پوست اهو برای همینه (تو دستشویی و پریودی مانعی نداره)

نمازش رو بخونی و بعد بنداز بازوی راستت 

نماز نباید تو روز های قمر در عقرب خونده بشه 

قبل از خوندن نمازش نباید دستت کنی 

تجربه ام هم تردد دود سیاه توی یکی از اتاقهامونه فقط 

یه بارم از سقف همون اتاق یه دود سیاه پرت شد روی جسمم ولی من ضعیف نشدم 

یه بارم شوهرم کنارم خواب بود خواب و بیدار دیدم سرش ۳۶۰ درجه چرخید چهره بابام بود ولی وحشتناک! تو خواب ناس و فلق خوندم بیدار شدم دیدم همسرم دقیقا شبیه اونی ک تو خواب دیدم خوابیده بیدارش کردم اتاق رو عوض کردیم.

یه بارم خونه مادرم توی خونه باغ طور دیدم یه بچه جن روی میزشون داره میرقصه😁 

کلا باهام بودن وقتی از نظر روحی ضعیف میشم حسشون میکنم.

از وقتی ایت الکرسی زدم به در و پنجره خونمون سبک شده و دیگه توی اون اتاق مذکور نمیخوابیم 

حرز دستورش اینطوریه که باید از جای معتبر بنویسن تو ظرف نقره بذارن ظرف نقره رو توی پوست اهو بذارن... ...

واسه منم اتفاق افتاده 

تو تاریکی بچه میمون دیدم که فرار کرد رفت توی انباری

بچه میمون سفید

واسه منم اتفاق افتاده  تو تاریکی بچه میمون دیدم که فرار کرد رفت توی انباری بچه میمون سفید

اره منم یه بار تو سرویس بهداشتی خونه مجردیم بچه میمون دیدم سیاه بود انگار از چیزی اویزون بود اما معلق بین زمین و هوا ... خندید و محو شد😁 تنها موقعی ک نترسیدم اون موقع بود خندم گرفته بود 😆

چقدر جالبه گفتی میمون یادم اومد. فکر میکردم دود سیاه و میمون نفس شنیدن از پشت و سایه دیدن توهمه... .اما میمون و دود سیاه رو ک اینجا دیدم باورم شد ک واقعیه...

اینکه نمیدونی خوابی یا بیداری !

ولی هر وقت روح ضعیف باشه میان باید زندگی محکم و منظم و تمیز داشته باشیم تا روحمون ضعیف نشه 

اره منم یه بار تو سرویس بهداشتی خونه مجردیم بچه میمون دیدم سیاه بود انگار از چیزی اویزون بود اما معل ...

آره دقیقا 

منم مواقعی که از نظر روحی تو شرایط سختی هستم میان

منم مثل شما فکر میکردم اینا ناشی از توهم و خیاله